Struiken bomen planten | Hoe doe je dat | TIP

Tuinplanten inplanten | Uw bomen, struiken en planten eenvoudig in uw tuin laten zetten? Dat kan!

Voordeel

U kunt zelf aan de slag gaan in uw tuin, om de bestelde beplanting of bomen te planten. Bent u echter niet de persoon met groene vingers of heeft u simpelweg tijdgebrek, dan bied Online Groen u de mogelijkheid om de bestelde beplanting in uw tuin te planten.

U weet zeker dat de planten vakkundig in de grond staan. Voor u net zo makkelijk en wij helpen u graag!
 
Hoe werkt het
Wij graven de gaten waar we vervolgens de bomen, struiken of planten in zetten. De grond dient u vooraf wel wortelvrij te maken ook de oude beplanting, indien aanwezig, dient verwijderd te zijn. 
 
Advies is om tuinaarde bij u bestelling te bestellen zodat de planten goede voeding krijgen. Geel zand is niet voedzaam voor uw beplanting en daar kan dan ook niet in geplant worden. Het overtolige zand/grond wat over blijft na het inplanten voeren we niet af.

 
Als u van onze inplantservice gebruik wilt maken kunt u dit eenvoudig aangeven bij uw bestelling in de winkelmand.
 
Kosten

Onder de 500,- euro aan producten is het niet mogelijk om te laten inplanten.

Per €500,- bestelling betaald u €300,- voor het inplanten. 
 
Voor meer vragen en 2 jaar 100% Aankoop garantie kijk in onze klantenservice. 
 
 
 
Ben je van plan om zelf je bestelling te gaan inplanten?
 

Hier vind je een stappenplan om bomen te planten.

Hier vind je een stappenplan voor haagplanten.

 

 


Onze tuintips

Juli is een echte zomermaand. De zon schijnt, het is warm en de tuin staat in bloei. Nu kun je heerlijk in de tuin genieten van het mooie weer en uiteraard van je bloemen en planten.

meer tuintips

Augustus is de maand waarin je nog lekker op je terras al het moois in je tuin kunt bewonderen. In deze zomermaand zal het zonnetje nog geregeld doorkomen. 

meer tuintips

De zomer loopt op zijn eind. Het gras groeit nog volop door, dus je zult moeten blijven maaien. 

meer tuintips

De herfst is officieel begonnen en het wordt merkbaar kouder buiten. Het is nu tijd om de tuin voor te bereiden op de komende winter.

meer tuintips

In de maand november kan het enorm gaan stormen. Controleer daarom of alles nog stormvast zit zoals klim- en leiplanten en boombanden bij bomen die aan een paal vastzitten.

meer tuintips

Zijn er nog tuinklusjes die je het beste in de maand december in orde kunt brengen? Wat valt er nog te snoeien, schoon te maken en klaar te maken voor de winter? Hier alles op een rijtje.

meer tuintips

Hier lees je meer over tuinklusjes die je in de maand januari kunt doen.

meer tuintips

In februari komt de tuin weer een beetje tot leven en de dagen beginnen merkbaar te lengen.

meer tuintips

In maart wordt de natuur weer wakker. Deze maand begint namelijk ook weer de lente. De tuin begint gelukkig weer te leven. 

meer tuintips

In de maand april begint alles in de tuin weer te groeien. Groenblijvende struiken en hagen met kluit kunnen worden geplant. Het is ook de maand om zomerbollen te planten. 

meer tuintips

Mei is altijd een drukke maand in de tuin. Er gebeurt van alles tegelijk en er moet ook van alles gebeuren om de uitbundige groei en bloei in goede banen te leiden.

meer tuintips