Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Eikenprocessierups

Eikenprocessierupsen zijn erg vervelend en zorgen voor veel overlast, daarbij komt ook nog dat het bestrijden en onder controle houden van deze rupsen erg lastig is doordat ze ook nog eens in groten getale voorkomen.

Meer informatie >
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u last heeft van eikenprocessierupsen en op zoek bent naar een bestrijdingsmiddel, bent u bij Online Groen op het juiste adres. Een van de bestrijdingsmiddelen waar u uit kunt kiezen, zijn de aaltjes. Hierdoor stoppen de rupsen met eten doordat er door de aaltjes een kristal word gevormd in het lichaam van de rups. Doordat de rupsen stoppen met eten gaan ze binnen 5-10 dagen dood.

Bij Online Groen kunt u ook kiezen voor een rupsenval. De bedoeling bij deze rupsenval is dat de rupsen via de stam van de boom naar beneden lopen, waarbij ze dan in de val terechtkomen. Via een buis komen ze dan in en zak terecht, die dan kan worden afgevoerd.

Een alternatief voor de eikenprocessierupsen.

Een ander goed alternatief is het plaatsen van vogelhuisjes, zo heeft Online Groen voor u een mezen-nestkast. Wanneer de eikenprocessierupsen zich in grote getale aan de boom bevinden doen mezen zich hier graag aan te goed. De mezen geven de rupsen namelijk aan hun jongen, in twee weken eet één mezenjong al gauw 800 rupsen. Dit zorgt ervoor dat deze wijze met het inzetten van vogels een erg effectieve manier van bestrijden is.