Taxus kopen

Taxus soorten baccata kopen | heeft mooie vorm en uitstraling daarom wordt hij ook veel als haag gebruikt zeer geschikt voor meer prive in de tuin dus met goedkope taxus.

Bij ons kunt u makkelijk alle soorten zoals baccata en media online bestellen met beste kwaliteit van de beste taxus kwekerij, tegen de scherpste prijs.Tegenwoordig word de Taxus vaak als heg aangeplant, en is gemakkelijk te snoeien is. De schoonheid van de Taxus komt ook uitstekend tot zijn recht als hij solitair staat en niet gesnoeid wordt.

De Taxus is een vrij traag groeiende boom. Jonge Taxus bomen zijn kegelvormig. Met het ouder worden krijgen zij een ronde kroonvorm. De besjes van Taxus zijn giftig.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Hoeveel taxus per meter?

Hoeveel Taxus per meter is makkelijk te berekenen voor maten onder de 1.50 meter kun je 2 .5 aaanhouden, onder de 1.50 meter kun je er  3 per strekkende meter aanhouden.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren ook door heel Nederland en Belgie. Alle Taxus worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen.

Taxus planten wanneer ?

Taxus kan het hele jaar geplant worden. In de zomer worden ze in pot geleverd, en in de winter met kluit. Deze periode loopt van ongeveer 1 oktober tot en met 1 juni, dit is een beetje afhankelijk van de weers omstandigheden. Voor het aanslaan van de taxus maakt dit niet uit of deze met pot of kluit wordt geleverd, het is belangrijker dat de nazorg goed en zorgvuldig gebeurt, zoals een eerste weken water geven elke dag als het 1 of 2 dagen niet regend.

U kunt deze Taxus ook gemakkelijk door ons in laten planten.
Heeft u niet de juiste materialen of niet de tijd voor het inplanten, 
wij doen het graag en vakkundig en nemen alle risico's bij u weg boven het orderbedrag van 750,- is.

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is, daarom geven wij graag zekerheid.

Wij zijn llid van een keurmerk.

                                                                                

Bezorgen van Taxus.

Het bezorgen van Taxus is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. 
Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis, deze worden op weggooi pallet geleverd, dus kan in overleg met de chauffeur deze verder de tuin in worden gereden. De bezorgkosten zijn in Nederland 29,95 en in Belgie 49,95.

Taxus kopen in elke provincie.

Taxus kopen provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid Holland 

Provincie Noord Holland provincie Limburg provincie Flevoland 

provincie Zeeland provincie Brabant 

provincie Drenthe provincie Friesland 

provincie Overijssel provincie Groningen

Prijs van Taxus

De prijzen van taxus zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de Taxus geplant worden. De Taxus kan ik elke gewenste hoogte geleverd worden. De Taxus is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.