Bladhoudende planten

6 okt. 2018

Bladhoudende planten soorten kopen. Er zijn vele soorten die bladhoudend in de winter zijn. Is het bedoeld voor een haag of vaste planten voor in border.

Er zijn veel soorten planten die bladhoudend in de winter zijn. Dit betekend dat de bladeren aan de planten blijven. Er zijn ook planten die wintergroen zijn. De bladeren van de planten blijven dan ook nog eens prachtig groen en kunnen ook nog eens heel mooi gaan bloeien. Een mooi voorbeeld is het nieskruid. Met zijn prachtige licht groen met rode bloemen in het vroege voorjaar, of de winterbloeier kerstroos.

Ook is de rododendron een prachtige plant in de winter. Hij behoud namelijk zijn mooie groene bladeren. Ook zijn er nog vele soorten bladhoudende varens en siergrassen. Een tuint zonder bladhoudende planten ziet er in de winter nogal triest en saai uit. Planten met nog bladeren in de winter, geven structuur aan een kale tuin. Bladhoudende planten gaan niet in rust, maar ze hebben een soort winterbescherming ontwikkeld dat ervoor zorgt dat ze de winter op een bladhoudende manier doorkomen. Er zijn planten die bladeren hebben met een soort van waslaag op het blad. Of ze gaan hun bladeren opkrullen om zich te beschermen tegen de kou.

Bladhoudende planten tuinaarde.

Plant vaste planten altijd in goed tuinaarde. Ook kunt u vaste planten aan het einde van het winterseizoen 20 centimeter boven de grond terug snoeien. Bladhoudende planten kun je gebruiken voor een prachtige haag. Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren alle bladhoudende planten binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Wij kunnen alle bladhoudende planten leveren. Wij leveren alleen A kwaliteit.