Geurende rozen kopen

6 okt. 2018

Geurende rozen kopen. Geen tuin is compleet zonder een paar rozenstruiken. Er zijn verschillende soorten geurende rozen. Waaronder de dieprode roos, de “Dame de Coeur”. De zalm gele roos, de “Peace” en een bijzonder blauw – lila gekleurde roos, de “Waltztime”. Deze geurende rozen zijn een aanwinst voor elke tuin. De heerlijk zoete, soms frisse en soms zelfs overweldigende geur van rozen maakt de roos tot een geliefde aanwinst voor elke tuin. Er is een overvloed aan rozen. Over het algemeen geldt, hoe meer bloemblaadjes, hoe meer geur ze verspreiden.

Het zijn niet alleen de bloemblaadjes die de geur verspreiden. Ook de bladeren kunnen een frisse geur verspreiden. Geurende rozen geven zijn er in verschillende kleuren. Zo kun je er een prachtig gemengd kleuren pallet van maken. De meeste rozen bloeien tussen Juni en Oktober. Je kunt rozen het hele jaar planten. Alleen is de beste tijd om te planten tussen Oktober en Juni. In deze periode vergt de plant de minste nazorg. Bij het planten in de zomer, warme periode, is het belangrijk dat de planten dagelijks van voldoende water worden voorzien. Het liefst groeien rozen in de zon of half in de schaduw. Rozen geven je tuin meer kleur. Bekijk onze geurende rozen eens. We hebben kleine en grote maten, en ook nog eens verschillende kleuren.

Online kun je bij ons de geurende rozen bestellen.

Wij bieden ze aan tegen een scherpe prijs.

Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren alle geurende rozen binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Wij kunnen alle geurende rozen leveren. Wij leveren alleen A kwaliteit.