Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Groenblijvende haag

14 dec. 2019

Groenblijvende haag kopen. Online je haag kopen dat kan bij onlinegroen.nl . Wij leveren alleen kwaliteit groenblijvende haag tegen scherpe prijs. Haag kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd. De bekenste groenblijvende haag is wel de laurier coniferen of de taxus. Deze kom je dan ook het meest tegen in de tuinen. Deze maand hebben wij veel hagen in de aanbieding die groenblijved zijn.

Heeft u groene vingers.

Bent u niet de persoon met groene vingers of heeft u simpelweg tijdgebrek, dan bied Online Groen u de mogelijkheid om de bestelde haagplanten in uw tuin te laten planten. Voor u net zo makkelijk en wij helpen u graag! In de winkelmand kunt u de optie 'Wilt u inplantservice?' aanvinken. De kosten voor deze service worden direct in uw prijs berekend aan de hand van de bestelde artikelen.

Bezorgen van de groenblijvende haag.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar u in Nederland de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd. Goedkoopste bezorging van Nederland.