Haagsoorten

18 jan. 2019

Haagsoorten kopen voor in uw tuin. Een haag is ideaal om privacy in uw tuin te creëren. En ook nog eens ideaal om een grens aan te geven, en breken de wind. Er zijn veel verschillende soorten hagen. Al deze haagsoorten hebben zo elk een eigen positief punt. Elke haag bevorderd de natuur en het milieu. Alleen al het aantal vogeltjes die kunnen schuilen in alle hagen. Vogels geven wel de voorkeur aan niet gesnoeide hagen, de ‘losse’ hagen.

Zo heb je hagen die het verspreiden van geluid tegen gaan en het vuil en fijnstof uit de lucht halen. Dit doen vooral de fijn bladige haagsoorten. Andere hagen kunnen weer geweldig bloeien of geven een heerlijke geur. Dan heb je nog hagen die ondoordringbaar zijn, bladhoudende en bladverliezende haagsoorten. Bladhoudende haagsoorten zijn de taxus, buxus, coniferen en de laurierhaag. En voorbeelden van bladverliezend haagsoort zijn toch wel de haagbeuk, bekenhaag, meidoornhaag en de ligusterhaag.

Een bekende haag is toch wel de beukenhaag.

Het is een haag die zijn verdorde bladeren vasthoud. Zo houd hij toch nog enigszins de inkijk in uw tuin tegen. De verdorde bladeren vallen pas van de struiken als de nieuwe bladeren uitlopen. Dan heb je nog de laurier en de conifeer hagen. Ook heel bekenden en veel voorkomende hagen. Vaak kiezen de meesten toch voor wintergroene haagsoorten. Dit is dan ook de meest voorkomende haagsoorten in de Nederlandse tuinen. Er zijn ontzettend veel haagsoorten. Zo kunt u precies kiezen wat bij u past. U kunt kiezen voor een strakke, moderne of juist levendig haagsoort. U kunt precies kiezen wat het beste bij u smaak past.

Haagsoorten kopen online.

Haagsoorten kunt u makkelijk en online uitzoeken bij onlinegroen.nl. Het bestellen van haagsoorten wijst vanzelf. Onlinegroen.nl bied kwaliteit haagsoorten aan, tegen een scherpe prijs. Wij leveren alleen A kwaliteit haagsoorten. Wij kunnen haagsoorten leveren in alle soorten en maten. Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren alle haagsoorten binnen 5 werkdagen bij u thuis.