Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Zonwering en dakzeil reiniger 4x (5 liter)

Zonwering en dakzeil reiniger 4x (5 liter) Zonwering en dakzeil reinigen. Heeft u aanslag, vogelpoep, fijnstof of ander vuil op uw zonwering en/of dakzeil? Met deze duurzame zonwering en dakzeil reiniger is uw probleem snel verholpen.

Meer informatie >
€ 229,95
 • Verzendkosten voor dit product zijn € 9,95
 • Deze maand gratis bezorging boven € 200,-
 • Op voorraad binnen 5 werkdagen in huis
 • 2 jaar aankoop garantie
 • Betaal veilig met IDEAL Pay-pal of achteraf
 • De nummer 1 in buitengroen
 • Klanten geven Online Groen een 8,2/10 (942 beoordelingen)

Vragen? Neem contact met ons op via telefoon of WhatsApp.


06-1007 6381
0523-857146
iDEAL LogoMastercard LogoVisa LogoBancontact LogoPayPal LogoBol.com Logo

Volledige beschrijving

Zonwering of dekzeil schoonmaken? Vuil is geen fraai gezicht. Daarom raden wij aan om je markiezen, zonwering ( zowel de knikarmscherm als het uitvalscherm) of dekzeil, minimaal 2-3 keer in het jaar lichtjes (preventief) schoon te maken, zonder dat de vezel aangetast wordt. Door atmosferische aanslag, vuil, vogelpoep of fijnstof, wordt het doek er niet mooier op en dit is dus schadelijk voor het doek, waardoor het minder lang mee zal gaan. Doe dit NOOIT met een hogedrukspuit! Gebruik GEEN agressieve schoonmaakmiddelen aangezien nagenoeg alle doeken zijn geïmpregneerd waardoor ze water en vuil afstoten. Agressieve schoonmaakmiddelen tasten deze beschermlaag aan. Gebruik ook GEEN groene zeep. Omdat er een vetlaagje achter blijft, werkt dit als een voedingsbodem voor algen en schimmels. En dat is wat we juist net niet willen. Door het complete doek/zeil schoon te maken en niet alleen de vlekken, voorkom je kleurverschil. BIOnyx Zonwering & Dekzeilreiniger maakt natuurlijk schoon, zonder schrobben voor een duurzame leefomgeving.

Bionyx

BIOnyx maakt hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën. De natuurlijke bestandsdelen lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is, én het milieu beschermd blijft!

Hoe gebruik ik zonwering en deikzeilreiniger van Bionyx?

Veeg losvuil weg en verdun geconcentreerde BIOnyx Zonwering & Dekzeilreiniger in lauw/warm water(1:1 tot 1:3) in een vernevelaar. Breng aan op een droge of licht vochtige ondergrond. Doe verder niets. Na 2-3 dagen eerste resultaten zichtbaar. Enkel gebruiken bij temperaturen tussen 5°C en 25°C. Niet in de volle zon(vroeg of laat op de dag) en wanneer er regen verwacht wordt < 24 uur. Verbruik: ± 50m² met 5 liter verdund product afhankelijk van de vervuiling.

Meer informatie

Meer informatie
Prijseenheidper 4 stuks
MerkBionyx

Veelgestelde Vragen

 • Hoe kan ik bestellen?
 • Hoe kan ik betalen?
 • Welke garantie heb ik?
 • Kan ik retourneren?
Stel uw vraag

Heeft u een vraag over dit product, laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen. U krijgt zo spoedig een antwoord op uw vraag. Wij proberen u op zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.