Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Appelboom

Appelboom kopen en planten in de tuin. Naast de eetappels waar we toch als eerste aan denken zijn er ook veel soorten sierappeltjes.

De sierappel heeft de uitstraling van de Malus maar heeft veel minder aandacht en onderhoud nodig dan de eetappel. Sierappeltjes kunnen niet gegeten worden.

Bij ons kunt u makkelijk online een Appelboom kopen. Tegen een scherpe prijs.

Meer informatie >

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Appelboom met garantie.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Een appelboom kopen. Wie wil er nu geen appel uit eigen tuin? Eerst de bloei in april, mei, dan de bestuiving en vervolgens bekijken hoe de appels zich ontwikkelen en rijpen. In de herfst zijn de appels rijp.

Heerlijk zo'n verse appel van eigen boom! En als het er heel veel zijn, zijn ze natuurlijk ook lekker in de verse appeltaart of appelmoes. Een appelboom is er in meerder vormen te verkrijgen. Je hebt ze hoogstam, halfstam of laagstam. Voor elke tuin een passend formaat. In de kleinere tuin is de laagstam of half stam zeer geschikt. Ze nemen minder ruimte in. Een bijkomend voordeel van de laagstam of de half stam appelboom is dat de kinderen zo de appels uit de bomen kunnen plukken. Een appelboom die twee jaar is geeft vruchten. Ook is het mogelijk om een leiboom van de appelboom te maken.

Appelboom planten wanneer ?

De Appelboom kun je het hele jaar planten. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. In de zomer wordt hij in pot geleverd. In de zomer is het vaak warm en droog. Zorg in deze periode, als je dan plant, dat de boom dagelijks van voldoende water wordt voorzien om zo uitdroging te voorkomen. Het planten van een appelboom is het beste in de rustperiode. Dit is van de herfst tot de vroege lente. Een appelboom heeft weinig eisen of wensen wat betreft de grond. Het enige wat niet aan te raden is dat de appelboom op zure, natte grond geplant wordt. Dit kan de groei van de appelboom beïnvloeden. Al kan een appelboom prima in de schaduw geplant worden, het is beter om een appelboom in de zon te planten.

Een boom bezorgen.

Voor het ophalen van een appelboom heeft u een grote aanhanger of folie in de auto voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw appelboom vakkundig en snel bij u thuis en zetten het ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Een appelboom bezorgen in elke Provincie. Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen.

Appelboom verzorgen.

Veel appelboom rassen hebben een ander ras als bestuiver nodig. Dat betekent dat er een ander ras, dat gelijktijdig bloeit in de buurt moet staan. Een appelboom kun je het beste één keer per jaar snoeien. Het snoeien kun je het beste doen in de wintertijd. De appelboom is dan in ruststand.