Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Laurierhaag

Laurierhaag kopen zijn uitermate geschikt om een Laurierhaag mee te maken. Zie hieronder de Top 4.

Doordat de Laurierhaag groenblijvend en snelgroeiend is, kan hij uitgroeien tot een ziekte vrij laurierhaag met gegarandeerde privacy.

We zijn grote kwekerij in laurierhaag.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laurierhaag planten wanneer ?

Laurierhaag kunnen het hele jaar geplant worden. De makkelijkste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. in de zomer wordt hij in pot geleverd. De Laurierhaag struiken is een zeer sterke en groeit vrijwel of elke grondsoort. Als er bij het aanplanten en de eerste maanden na het aanplanten van de laurier goed water wordt gegeven zal hij vrijwel altijd aanslaan. In het najaar of de winter als het niet vriest kunnen de planten het beste geplant worden, dit is omdat ze dan weinig nazorg nodig hebben. Dan regen het meestal al vaak genoeg dat ze geen extra water nodig hebben. Water is in het eerst jaar heel belangrijk om de lauriekers te laten aanslaan. In de zomer of het voorjaar is het meestal te droog om alleen van de natuur water te ontvangen, dus dan dienen ze elke dag het eerste jaar van extra water te worden voorzien. Hier is niet echt een basis regel voor maar bekijk elke dag even het weer en de grond situatie om te kijken of de grond niet te droog is. Ga hier zorgvuldig mee om. Wij kunnen helaas geen garantie geven op uitdroging van de producten.

Waarom laurierhaag in pot of kluit geleverd.

In de zomer worden de laurierhaag in pot geleverd, dit is om het vocht bij de kluit te houden, zodat ze niet uitdrogen bij het verplanten en planten van de laurierhaag. In de winter worden ze met kluit geleverd, dan is het niet nodig om ze met pot te leveren, hier is niet een scherpe richtlijn voor, dit is puur wat de weer omstandigheden zijn. Is het een koud voorjaar dan kunnen de laurierhaag langer met losse wortel geleverd worden.

Hoeveel laurierhaag per meter voor een mooie haag.

Voor de grote maten laurier vanaf de hoogte160cm kan 2 .5 en maximaal 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 160cm hoog kunnen er 2,5 stuks per strekkende meter aangehouden worden.

Laurierhaag bestellen bij onlinegroen.nl

Het bestellen van Laurierhaag gaat makkelijk bij onlinegroen. Met een paar klikken kun je een bestelling maken. Het maakt niet uit welke provincie u woont wij leveren door heel Nederland.

Bezorgen van de Laurierhaag.

Het bezorgen van laurierhaag heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Bij ons hoeft u zelf niet te slepen. Wij hebben een bezorgservice. Net zo makkelijke en lekker voordelig. Wij leveren door heel Nederland tegen een vaste lage prijs. Wij leveren de Laurierhaag in elke provincie. Wij werken met speciale bedrijven die ervaring hebben met bezorgen van struiken. Zij gaan zorgvuldig met de laurierhaag struiken om verpakken ze netjes. Dit om de takken zoveel mogelijk niet te laten afbreken.

Laurierhaag garantie.

Bij onlinegroen krijg je gratis op je bestelling garantie. Waarom wij dit doen, wij leveren alleen kwaliteit laurierhaag daarom kunnen wij achter deze keuze staan.

Laurierhaag online kopen.

Laurierhaag kopen kan lekker makkelijk online. De planten zijn veel goedkoper als bijvoorbeeld bij een tuincentrum,. Dit komt dat geen geen grote winkel hebben met veel persooneel.