Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Kersenboom

Kersenboom kopen | Prunus zijn er in verschillende soorten.

De kerenboom heeft verschillende groeivormen zoals opgaande vormen, treurvormen, zuilvormen en bolvormen. 

De sierkersen staan erg bekend om hun uitbundige mooie bloei met witte of roze bloesem. Bij ons kunt u een Kers-boom kopen tegen een scherpe prijs.

Meer informatie >

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kersenboom.

De kers is een populaire vrucht. Wat is er dan leuker om een kersenboom in eigen tuin te hebben. Zo kun je kersen uit eigen tuin eten. Er zijn verschillende soorten kersenbomen. Niet alle bomen geven kersen. De sierkers geeft meer bloesem en bloemen dan vruchten. Een kersenboom is te verkrijgen in een struik, half en hoogstam. Ook heb je nog de leiboom. Een leikerspruim is ook zeer geschikt als haag op stam.

Een kersenboom geeft in het voorjaar prachtige bloesems en houdt van zon.

Het planten van een kersenboom.

Een kersenboom staat het liefst op een zonnige plek. Een kersenboom kan nagenoeg groeien op alle voedingsrijke grond. Het enige punt is dat het niet van een vochtige grond houdt. Een kersenboom kun je het hele jaar door planten, mits het vriest. Ons advies om wel met boompalen te planten tegen het omwaaien. In de zomer worden ze met pot geleverd. Ook dan kunt u ze prima planten. Alleen moet je in de zomer de kersen boom voorzien van voldoende water. Dit om uitdroging tegen te gaan.

Kersenboom met garantie.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten. Wij kunnen goedkoop leveren omdat wij geen grote vestigingen hebben. Bij ons worden kersenbomen pas uit de grond gehaald als u de bestelling geplaatst hebt. Met uitzondering in de zomer. In deze periode worden ze in pot geleverd.

Het snoeien van een kersenboom doe je bij droog weer. Een kersenboom snoei je nooit in het voorjaar. Hierbij zou je namelijk de nieuwe knoppen storen bij groeien. Daarnaast snoei je een kersenboom ook niet als ze in bloei staan of direct na de bloei. Dit geeft namelijk een slechter resultaat in het aantal vruchten. Daarom is het belangrijk dat je de kersenboom in de rust gaat snoeien. Dit is na de oogst van de kersen. Meestal eind september. Je snoeit dode takken eruit.