Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Esdoorn

Esdoorn boom komt veel voor in Zuid- en Midden-Europa. De Esdoorn zijn er in verschillende soorten. De rode en de Noorse.

De gewone Esdoorn heeft een opvallende gevleugelde vrucht en zitten twee aan twee aan elkaar. Ze worden ook wel neusjes genoemd.

Wijl leveren ziekte vrije Esdoornbomen tegen een scherpe prijs.  

Meer informatie >

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over de Esdoorn.

De esdoorn is er in vele varianten. Er zit verschil in de kleur van het blad en de vorm van het blad. Zo heb je esdoorns met rood blad, maar je hebt ze ook met geel blad. Zo is er ook blad dat handvormig is. Waar alle esdoorns wel bekend om staan zijn de prachtige herfstkleuren. Een prachtige uitstraling van de esdoorn waar ze bekend van zijn. De esdoorn is een snelgroeiende boom. Zo kan een esdoorn tot 30 meter hoog worden. Een esdoorn is geen wintergroene boom. Dit betekend dat het in de herfst zijn bladeren gaat verliezen. Verder is de esdoorn in het onderhoud vrij makkelijk. Een esdoorn hoef je niet te snoeien.

Wil je dit toch wel doen omdat hij te groot wordt, doe dit dan in het voorjaar. Niet alleen zijn prachtige bladeren in de herfst maakt de esdoorn zo bijzonder. De bast van de esdoorn is net zoiets bijzonders. Vooral in de winter is het een prachtig gezicht. Een paarsrode stam met witte strepen. Een echte blikvanger voor in je tuin. De beste tijd om een esdoorn te planten is van oktober tot juni.

Esdoorn met aankoop garantie.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Bezorgen van bomen.

Het bezorgen van Esdoorn bomen is een vak apart. Om deze bomen te vervoeren heb je ruimte nodig. Dus heeft u een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten ze ook nog in de tuin indien dat nodig is.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van een Esdoorn boom, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd.