Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Gereedschap

Gereedschap Naast de klussen van uw tuin zult u waarschijnlijk ook nog andere klussen in of rondom uw huis hebben. Voor benodigdheden die u hierbij nodig kunt zijn zoals een gereedschapskoffer, accu’s of bankschroeven kunt u terecht bij het grote assortiment van Online Groen dat voor u met zorg is samengesteld.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 185

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 185

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Online Groen kunt u terecht voor allerlei benodigdheden wat betreft gereedschap. Zo kunt u ook de keuze maken voor een gereedschapskoffer of een gereedschapswagen. Het grote voordeel van een koffer is natuurlijk het gemakkelijk mee te nemen waardoor u een mooi compleet set aan gereedschap altijd bij u kunt hebben. Ook bevat het gereedschap, zoals het meeste gereedschap tegenwoordig, Chroom-vanadium. Dit zorgt ervoor dat het gereedschap sterker word, minder snel slijt en dus langer te gebruiken is. Verder kunt u voor uw gereedschapskoffer een keuze maken uit een 127-delig of een 97-delig set. Wanneer u al een redelijke hoeveelheid gereedschap heeft maar geen goede koffer om het in op  te bergen kunt u natuurlijk ook altijd een lege gereedschapskoffer aanschaffen waarin uw de ruimte heeft om uw gereedschap efficiënt te ordenen en op te slaan.

Bij Online Groen kunt u ook terecht voor bankschroeven. Of u nou een professional bent of simpelweg een doe-het-zelver, u zult er zeker geen spijt van krijgen om een bankschroef aan te schaffen. Door een schroefbank te gebruiken kunt u namelijk gemakkelijk verschillende gereedschappen slijpen en materialen doorzagen. Pas er wel op dat u materiaal zoals hout niet te vast klemt om beschadigingen te voorkomen, maar natuurlijk ook niet te los aangezien het dan zal verschuiven wat de kans op scheef zagen vergroot.

Elektrisch gereedschap

Ook voor elektrisch gereedschap kunt u bij Online Groen terecht. Denk hierbij aan een bandschuurmachine, dit is een schuurmachine met een schuurband. Deze band beweegt zich voort op 2 rollen waardoor u snel grote oppervlakken kunt schuren. Een ander soort schuurmachine is een vlakschuurmachine, deze is net als de bandschuurmachine geschikt voor grote oppervlakken en is door het handige formaat kunt u hier ook goed de randen en hoeken schuren. Een excenter heeft, in tegenstelling tot de rechthoekige vorm van een vlakschuurmachine, een ronde vorm waardoor het niet mogelijk is om hoeken te schuren.

Soorten gereedschap online bestellen.

Naast schuurmachines is er ook genoeg keus uit verschillende soorten zaagmachines. Zo bevat het assortiment ook een cirkelzaag, anders ook wel radiaalzaag genoemd. Deze zaag bevat een cirkelvormig zaagblad, hier komt dan ook de naam vandaan. Om bepaalde cirkelzagen handig te gebruiken, kan deze op een zaagtafel worden vastgemaakt. Er zijn natuurlijk ook handcirkelzagen, deze worden vaker voor materiaal gebruikt dat gemakkelijker te zagen is.

Een ander soort zaag is een decoupeerzaag, ook wel wipzaag genoemd. Deze zaag heeft een kortzaagblad die op en neer beweegt om te zagen. Een decoupeerzaag is erg geschikt om verschillende vormen uit te zagen waarbij de zaag voornamelijk word gebruikt voor het zagen van bocht in verschillende materialen waaronder hout. Er zijn echter verschillende zaagbladen aan te schaffen die specifiek bedoeld zijn voor een bepaald materiaal.

Maar behalve deze bovenstaande gereedschappen kunt u natuurlijk voor veel meer soorten gereedschap terecht bij Online Groen. Denk aan vloertrekkers, opbergtassen en de benodigdheden om te kunnen solderen. Hiernaast kunt u ook de keuze maken voor een bouwradio, dit geeft natuurlijk sfeer en gezelligheid wanneer u aan het werk bent.