Planten

Tuin planten kopen voor buiten | deze geven mooie kleuren in de tuin of balkon ? Dit zijn vaak vaste planten voor een praktische invulling.

Veel buitenplanten in verschillende soorten zijn binnen 5 werkdagen in huis. Planten maken de tuin tot een 2de woonkamer.

Bij ons kunt u alle planten bestellen online, voor een scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Planten kopen voor in de tuin.

Wij leveren tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding planten voor in de tuin. Wij leveren ook met plantgarantie! Wij zijn al een bedrijf dat een van de eerste bedrijven die planten online ging verkopen. Wij hebben dus ervaring met het leveren van planten. WIj versturen niks mer post, wij werken met speciale bedrijven die veel ervaring met het leveren van het planten hebben. Dit om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij leveren ook alleen A kwaliteit planten.

Planten wannneer het beste planten ?

De planten kan het hele jaar geplant worden omdat hij het hele jaar in pot wordt geleverd. In het najaar is het planten van de planten een makkelijkere opgave omdat ze dan van minder water moeten worden voorzien. In het najaar zorg de regen meestal al genoeg ervoor. Water geven is een heel belangrijke factor om de planten te laten aanslaan. 

Heeft u niet de planten gevonden wat u zocht, neemt u dan contact met ons op. Misschien kunnen wij u alsnog van dienst zijn. Zoekt u een product dat niet op de website staat, laat het ons weten. U kunt uw vraag plaatsen op ons contact formulier . Je krijgt zo spoedig mogelijk een prijs op maat.

Planten van onlinegroen.nl

Wij snappen dat het een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid bij de aankoop van planten.

➜ A-Kwaliteit

➜ Betaal veilig met IDEAL

➜ 2 jaar 100% Aankoop Garantie.

➜ Goedkoopste bezorging vanaf 200- gratis.

➜ 10.000 klanten gingen u voor.

Bezorgen van planten.

Het bezorgen van de planten is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij planten vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

In alle bovenstaande provincies leveren wij de buiten planten. Het hele jaar door worden de meeste planten in pot geleverd. Dit is om verdroging van de tuin planten te  voorkomen. De pot houdt namelijk het vocht bij de planten.