Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Planten

Goedkope planten voor buiten kopen  | deze geven mooie kleuren in de tuin of op het balkon. Dit zijn vaak vaste planten voor een praktische invulling.

Veel buitenplanten in veel verschillende soorten zijn binnen 5 werkdagen in huis. Planten maken de tuin tot een tweede woonkamer.

Bij ons kunt u alle planten online bestellen, voor een scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Planten kopen voor in de tuin.

Wij leveren tegen een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding planten voor in de tuin. Wij leveren ook met plantgarantie! Wij zijn een bedrijf dat een van de eerste bedrijven die planten online ging verkopen. Wij hebben dus ervaring met het leveren van planten. Wij versturen niks per post, wij werken met speciale bedrijven die veel ervaring met het leveren van het planten hebben. Dit om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij leveren ook alleen A kwaliteit planten.

Wanneer het beste planten ?

De planten kunnen het hele jaar geplant worden omdat hij het hele jaar in pot wordt geleverd. In het najaar is het planten van de planten een makkelijkere opgave, omdat ze dan van minder water voorzien hoeven te worden. In het najaar zorgt de regen meestal al genoeg voor water. Water geven is een heel belangrijke factor om de planten te laten aanslaan. 

Heeft u niet de planten gevonden die u zoekt, neemt u dan contact met ons op. Misschien kunnen wij u alsnog van dienst zijn. Zoekt u een product dat niet op de website staat, laat het ons weten. U kunt uw vraag plaatsen op ons contact formulier .Je krijgt zo spoedig mogelijk een prijs op maat.

Planten van onlinegroen.nl

Wij snappen dat het een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid bij de aankoop van planten.

➜ A-Kwaliteit

➜ Betaal veilig met IDEAL

➜ 2 jaar aankoopgarantie.

➜ 10.000 klanten gingen u voor.

Het Bezorgen.

Het bezorgen van de planten is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger of grote bestelbus nodig. Met onze bezorgservice leveren wij planten vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

In alle bovenstaande provincies leveren wij de buitenplanten. Het hele jaar door worden de meeste planten in pot geleverd. Dit is om verdroging van de tuin planten te voorkomen. De pot houdt namelijk het vocht bij de planten.

Aanbiedingen van producten

Rhododendron aanbieding

Hortensia aanbieding.

Lavendel aanbiedingen