Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Tuingereedschap

Tuingereedschap / Om uw tuin goed te kunnen onderhouden bent u natuurlijk allerlei verschillende tuingereedschappen nodig om flink aan de slag te kunnen. Voor alle benodigdheden waarmee u aan het werk wilt gaan kunt u terecht bij het ruime assortiment dat Online Groen voor u beschikbaar heeft gesteld.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 427

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 427

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Online Groen kunt u terecht voor al uw benodigdheden wat betreft tuingereedschap. Zo komt u verschillende soorten scheppen tegen zoals schoppen, batsen en spaden. Maar wat is nou precies het verschil hiertussen? Allereerst heeft een spade een rechthoekige vorm en een vrijwel rechte onderkant, dit maakt hem erg geschikt om mee te spitten en dus ook om mee in te planten of andere tuin gerelateerde werkzaamheden uit te voeren. Een schop hiertegen is meer bedoeld om mee te graven of te scheppen. Dit komt door zijn ronde onderkant en lichtelijk gebogen randen van het werkblad. Een bats lijkt dan weer erg op een schop, maar is groter en heeft de randen van zijn werkblad nog meer verbogen.

Soorten tuingereedschap online bestellen.

Naast schoppen en spaden kunt u bij Online Groen ook terecht voor schoffels en cultivators. Dit zijn de ideale gereedschappen om onkruid tussen planten te wieden. Zo kunt u een handcultivator gebruiken in uw tuin maar ook in uw moestuin om de grond voor te bereiden voor inzaaien. Het is echter wel handig om met een hark de grond nog door te harken om een nog beter zaaibed te krijgen. Ook harken kunt u in het assortiment terugvinden. Of u nou op zoek bent naar een bladhark, een hooihark, verticuteerhark of een gazonhark, u zult het allemaal kunnen vinden!

En wanneer u het te veel werk vind om met de bladhark de gevallen bladeren in uw tuin op te harken kunt u natuurlijk ook kiezen voor een bladblazer. Dit is namelijk veel minder arbeidsintensief dan harken of het vegen van uw oprit, zeker wanneer u een redelijk oppervlak om uw huis heen heeft.

Wanneer u een bladblazer gebruikt neemt u namelijk een betere houding aan dan tijdens het vegen of harken, zo voorkomt u vaak eerder klachten aan de rug en schouders en heeft u na afloop waarschijnlijk minder last van spierpijn.

Zolang u een haag of een boom in uw tuin of bij uw oprit heeft staan, zal het nodig zijn om deze bij te snoeien. Om deze reden is het dan ook erg belangrijk om goede snoeigereedschappen te hebben om het snoeien om een prettige en gemakkelijke wijze uit te kunnen voeren. Zo is een kettingzaag een soort gereedschap dat u goed van pas kan komen bij het snoeien van uw boom, maar natuurlijk ook bij het kappen van een boom. U kunt kiezen uit een elektrische zaag met een accu of een benzine kettingzaag.

Voordeel van elektrisch tuingereedschap.

Het voordeel van een elektrische kettingzaag is het verminderde lawaai, het lichtere gewicht en de toch wel lagere prijs in vergelijking met een benzine kettingzaag. Hiertegen moet u wel werken met een snoer aangezien de kettingzaag stroom nodig heeft. Een ander nadeel is het verminderde vermogen in vergelijking met de benzine zaag. Het voordeel van een benzine kettingzaag is dan ook het feit dat deze draadloos is en u dus geen last heeft van een snoer. Daarbij komt dat een benzine kettingzaag vrijwel door al het hout heen kan zagen door zijn grote vermogen. De nadelen zijn echter het zware gewicht, het vele lawaai en de duurdere aanschafprijs.

Wanneer u aan het werk gaat in uw tuin is het natuurlijk erg leuk om dat samen met uw kind of kleinkind te gaan doen. Maar dan kunt u wel de benodigde gereedschappen voor uzelf hebben aangeschaft, het is natuurlijk ook ontzettend leuk als uw kind hen eigen gereedschap heeft om mee aan de slag te gaan. Daarom hebben wij bij Online Groen een mooi assortiment aan kindergereedschap voor u bij elkaar gesteld. Zo hebt u de keuze uit kinderbezems, -harkjes, -scheppen en natuurlijk een mooie rode kruiwagen die er helemaal bij hoort!