Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Taxus-baccata

Taxus baccata groothandel van Nederland en Belgie. Deze is zeer geschikt als haag. De Taxus plant baccata kwam vroeger in Europa veelvuldig voor. In het wild is hij er nu bijna verdwenen doordat mensen het harde, elastische hout gebruikten.

Bij onlinegroen kunt u makkelijk online kwaliteit taxus planten kopen, tegen scherpe prijs. Onze taxus komt uit de beste kwekerij.

Meer informatie >

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Taxus-plant garantie.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit taxus plant baccata met 2 jaar aankoop garantie op al onze taxushaag producten.

Over de Taxus baccata plant.

Tegenwoordig word de Taxus Baccata planten vaak als heg aangeplant, om zijn mooie strakke uitstraling en gemakkelijk te snoeien is. De schoonheid van de Taxushaag komt ook uitstekend tot zijn recht als hij solitair staat en niet gesnoeid wordt.

De Taxushaag is een traag groeiende boom. Jonge Taxushaag zijn kegelvormig. Met het ouder worden krijgen zij een ronde kroonvorm. Taxushaag zijn vaak meerstammig. De stam heeft een roodbruine kleur en afschilferende bast. In de Taxus vormen zich rode schijnbessen.

Taxus baccata planten per meter?

Voor een taxus planten per meter kun je de standaard van 2.5 per meter worden aangehouden. Maar dit is afhankelijk hoe snel je een haag helemaal dicht wilt hebben, bij kleine maten onder de 1.50 meter hoogte kun je er 3 per meter aanhouden.

Taxus wanneer planten en in pot of kluit ?

Taxus planten kunnen het hele jaar geplant worden. De makkelijkste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. in de zomer wordt de taxushaag in pot geleverd, hier zit meer risico aan met het aanslaan, maar als de taxushaag planten elke dag van voldoende water worden voorzien dan is het geen probleem. Dus ga hier wel zorvuldig mee om, ook als je een aantal weken op vakantie gaat, zorg er dan voor dat er een druppelslang of een kennis, de taxushaag elke dag van voldoende water wordt voorzien.

Bezorgen in elke provincie.

Wij bezorgen de Taxus baccata groothandel planten tegen een vast tarief door heel Nederland en Belgie.

Provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid-holland provincie Noord-holland provincie Limburg provincie Flevoland provincie Zeeland provincie Brabant provincie Groningen provincie Drenthe provincie Friesland provincie Overijssel.

Maar ook in Belgie zoals Antwerpen Vlaanderen.

Taxusplanten kopen en ervaar het gemak van online kopen tegen scherpe prijs.