Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Onderhoud en reiniging

Onderhoud en reiniging Wanneer u ergens lang van wilt genieten spreekt het voor zich dat u het dan het beste goed kunt onderhouden. Zo is het belangrijk om een terras met enige regelmaat te reinigen om het mooi te houden, ditzelfde geld natuurlijk ook voor kunstgras of uw zonneweringen. Bij Online Groen vind u een ruim assortiment aan verschillende reinigingsmiddelen die het u een stukje gemakkelijker maken.

Meer informatie >

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om uw terras en oprit te reinigen is het belangrijk dat dit op een juiste en effectieve manier gebeurt. Nu denkt u zelf misschien aan enkel een hogedrukspuit of schoonmaakazijn of zo het gewenste resultaat te verkrijgen, maar dit is echter niet de beste manier. Want alhoewel een hogedrukreiniger over het algemeen wel milieuvriendelijk is, gebruikt u erg veel water. Daarbij is een van de grootste nadelen van een hogedrukreiniger de kans op schade aan de tegels. Door deze beschadigingen kunnen uw tegels een grover oppervlak krijgen waardoor groene aanslag juist sneller terug zal komen. Daarnaast kunt u het zand dat in de voegen tussen de tegels zit wegspuiten.

Schoonmaakazijn is in tegenstelling tot een hogedrukreiniger erg schadelijk voor het groen in uw tuin, zo dood het namelijk ook alle goede bacteriën en schimmels in de grond. Daarbij komt dat azijn ook kalk afbreekt. Aangezien betontegels en natuursteen kalk bevat maakt u door schoonmaakazijn te gebruiken uw eigen terras kapot.

Wanneer u gebruik maakt van de terras en opritreiniger van Bionyx die u zult tegenkomen in ons assortiment, heeft u een reinigingsmiddel dat 100% biologisch en afbreekbaar is. Dit is dus ook niet schadelijk voor uw tuin en u hoeft bij het schoonmaken nog niet eens de bestrating te schrobben! U kunt namelijk de reiniger verdunnen met lauw/warm water om dit vervolgens aan te brengen op een droge bestrating. Na 2-3 dagen kunt u de eerste resultaten als zien. Houd echter wel rekening met de weersverwachtingen. Zo kunt u het beter niet in de volle zon gebruiken of wanneer er regen in aankomst is.

Kunstgras onderhoud en reiniging.

Wanneer u kunstgras scheelt het maaien u natuurlijk erg veel in onderhoud, toch is het wel belangrijk om het gras te onderhouden door bladeren, takken of dergelijke te verwijderen van uw kunstgras. Dit is belangrijk om te voorkomen dat er zaadjes gaan kiemen in uw gras. Hiernaast is het ook goed om u kunstgras te reinigen met een speciaal hiervoor bedoelde reiniger, zoals de Bionyx reiniger. Hiermee gaat u nare geuren tegen en verwijdert u vuil wat zorgt voor een mooi aanblik op een schoon grasveld.

Wat betreft het gebruiken van de reiniger, is dit eigenlijk hetzelfde principe als bij de terras reiniger.

Verdunnen van reinigingsmiddelen.

U kunt namelijk de reiniger verdunnen met lauw/warm water om dit vervolgens aan te brengen op het droge of licht vochtige kunstgras. Na 2-3 dagen kunt u de eerste resultaten als zien. Houd echter wel rekening met de weersverwachtingen. Zo kunt u het beter niet in de volle zon gebruiken of wanneer er regen in aankomst is.

Naast de bovenstaande reinigingsmiddelen kunt u bij Online Groen ook terecht voor andere reinigingsmiddelen zoals BBQ, oven en magnetron reiniger, een haard- en kachelruit reiniger, kunststof of houten tuinmeubelen reiniger, een zonnepanelen reiniger, grafsteen en urn reiniger en een buiten aanslagreiniger. Door dit ruime aanbod is de kans dat u vind waar u naar op zoek bent natuurlijk erg groot.