Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Winterheide

Online makkelijk u Winterheide planten kopen. Winterheide is een zeer geschikte plant om in de winter meer kleur aan je tuin te geven. Winterheide is er in veel verschillende kleuren. Je hebt zo bijvoorbeeld winterheide in de kleuren, roze, lila, rood, wit en paars.

Als alle andere planten niet meer bloeien, bloeit de winterheide, zelfs wanneer het sneeuwt. De winterheide heeft kleine bloemetjes die kleur geven aan de plant. Wij leveren tegen een scherpe prijs in Nederland.

Wij leveren alleen kwaliteit planten. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer Winterheide kopen ?

Winterheide kopen. De winterheide is uitermate geschikt om je tuin in de winter een beetje kleur te geven. Het is een kleine heester die altijd groen is. Als alle planten hun winterslaap houden bloeit de winterheide, zelfs wanneer het sneeuwt. De winterheide heeft kleine bloemetjes, die heel veel kleur geven aan de plant doordat het er zoveel zijn. Dat is de kracht van de winterheide. De winterheide kan bloeien in witte, roze, rode, paarse en goud gele bloemetjes. De bloemetjes bloeien tot April. Ook wel de Erica Carnea genoemd. De plant kan tussen de 20 en 50 cm hoog worden.

Het planten van een winterheide.

De winterheide kun je het hele jaar doorplanten. Ze worden het hele jaar in pot geleverd. Een winterheide hoeft niet perse in de tuin te staan. Hij gedijt ook prima in bakken, hangmanden of potten. Het is een plant die nagenoeg elk weertype gedijt. Zelfs langs de kust. Hij kan op elk grondsoort groeien, behalve in zware klei.

Het bezorgen van de planten.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van een winterheide, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden en België . De bestelling wordt binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd. Het snoeien van de winterheide. Het is niet noodzakelijk om de winterheide te snoeien. Wel is voor de heideplant mooier op ze te toppen. Je snoeit ze dus nooit tot in het kale hout! Dit omdat ze dan niet meer uitlopen. Snoeien kun je het beste na de bloei doen.