Vaste planten

Vaste planten dit zijn planten die blijvend in de tuin kunnen blijven staan.

Wij leveren alleen kwaliteit tegen scherpe prijs.  Om het nog makkelijker te maken hebben wij de Top 5 gemaakt.

Bij onlinegroen.nl koopt u online vast planten net als in een tuincentrum met kwaliteit producten.

Meer informatie >
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Je vaste planten online kopen.

Bij onlinegroen.nl kun je terecht om snel en makkelijk vaste planten struiken en bomen voor in uw tuin te bestellen. Wij laten alle planten, struiken en bomen rechtstreeks van de kweker bij u thuisbezorgen. Hierdoor kunnen wij kwaliteit van onze producten garanderen en kunnen we ook 2 jaar aankoopgarantie geven.

Online kunt u de producten uitzoeken wij hebben alle soorten. Bomen, planten en struiken. Grote en kleine formaten alles in online te vinden. U zoekt het makkelijk online uit en besteld het. Het maakt niet uit of u in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont. Onlinegroen.nl hanteert een vast bedrag voor het bezorgen. Onlinegroen.nl garandeert u van de  Goedkoopste bezorging Waar u ook woont in Nederland of Belgie of waar u het bezorgd wilt hebben. De  Voor de Waddeneilanden gelden andere tarieven. 

Geen gesleep meer bij de winkel, of bij de auto staan en het past toch net niet. Geen gedoe meer om een bus of aanhanger te moeten huren. Onlinegroen.nl bezorgd het voor u. U hoeft alleen online te beslissen wat u voor uw tuin wilt kopen. Wat er in uw tuin nog mist. Bestellen, betalen en wij leveren het.

Onlinegroen.nl bezorgd de bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen. Netjes en kwaliteit planten.