Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Bestrating

Bestrating naast de beplanting in de tuin bepaald de bestrating ook veel sfeer en uitstraling van de tuin. Er kunnen verschillende soorten stenen, tegels of klinkers gebruikt worden. Online Groen heeft een groot assortiment hierin.Online Groen heeft een groot assortiment.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 95

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bepaal eerst wat voor tuin u wilt. Wilt u een moderne tuin, of liever een tuin met een authentieke uitstraling. Wanneer u de keuze gemaakt heeft kunt u een makkelijker een juiste bestratingskeuze maken. Wilt u betontegels of juist keramische tegels.

Wilt u geen tegels maar stenen of klinkers dan heeft Online Groen ook een uitgebreid assortiment voor u.

Natuurstenen zijn ook een goede optie als bestrating in uw tuin. Natuursteen is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. De uitstraling van natuursteen blijft onevenaarbaar.

Wilt u liever geen bestrating in uw tuin, dan kunt u altijd nog kiezen voor grind of zand. Ook hierin heeft Online Groen een ruime keuze.

Bestrating afscheiden van de grond.

Om de bestrating in uw tuin mooi af te werken, kunt u opsluitbanden gebruiken. Hierdoor wordt de bestrating mooi afgerond en meer één geheel. Wilt u naast mooie bestrating in uw tuin ook een mooie trap in uw tuin? Ook dan zit u bij Online Groen aan het goede adres. Online Groen heeft namelijk ook een grote keuze in verschillende traptreden en betonbielzen.

Muurelementen aan elkaar maken of op de bestrating.

Mortel is handig om muurelementen aan elkaar te maken. Mortel is een soort specie/cement. Online Groen heeft ook in mortel en muurelementen een breed aanbod. Verder heeft Online Groen ook een breed aanbod in U- en L- elementen.

Voor het kiezen van een juiste bestrating moet u eerst bepalen welke sfeer en uitstraling u voor uw tuin wilt. Gaat u voor een warme, landelijke, moderne of een industriële stijl voor uw bestrating?

Eigenschappen van het materiaal van de bestrating.

Naast het kiezen van de stijl waar u voor wilt gaan, is het handig om te weten wat de eigenschappen van verschillende materialen zijn. Wanneer u dit duidelijk heeft kunt u gemakkelijk een juiste bestratingskeuze maken.

Betontegels zijn een van de bestratingsmaterialen die u bij Online Groen voorbij ziet komen. Deze tegels hebben veel voordelen, zo zijn ze erg sterk en slijtvast. Daarbij komt dat betontegels in vergelijking met andere tegels erg betaalbaar zijn. Wanneer betontegels op waterdoorlatend gestabiliseerd zand worden geplaatst zullen ze goed bestand zijn tegen vorst. Doordat het water dan goed wordt afgevoerd, zal er ook minder kans zijn op slipgevaar.

Keramische tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk en bovendien ook nog eens erg duurzaam. De tegels zijn in vergelijking met betontegels of klinkers wel prijziger, maar als er word gekeken naar de voordelen die de tegels met zich meebrengen, zijn de kosten het zeker waard. Laat de aanleg van de tegels echter wel door een professional uitvoeren. De tegels hebben namelijk een goede stevige ondergrond  nodig om verzakking te voorkomen.

Natuursteen is erg divers, zo zijn ze te verkrijgen in veel verschillende soorten en kleuren. De voordelen van natuursteen zijn de prachtige uitstraling, gemakkelijkheid van het onderhoud en de stenen zijn 100% natuurlijk. Natuursteen is echter wel gevoelig een daardoor ook niet krasbestendig. Ook moet u opletten met warm weer, de stenen nemen namelijk veel warmte op wat ervoor zorgt dat ze erg heet kunnen worden.

Klinkers zijn een erg goede keus voor de bestrating van uw oprit of tuin. Klinkers zijn namelijk erg sterk en gaan een lange tijd mee. Daarnaast zijn klinkers in veel verschillende maten, soorten en kleuren te verkrijgen. Wanneer u iets bijzonders wilt kunt u ervoor kiezen om de klinkers in een bepaald legpatroon te plaatsen. Verder is klinkerwerk gemakkelijk te herstellen, houd hierbij wel rekening met eventueel kleurverschil.

Liever geen tegels klinkers of bestrating.

Hebt u liever geen tegels, stenen of klinkers als bestrating? Dan kunt ook kiezen uit de ruime keuze aan grind of zand die Online Groen voor u beschikbaar heeft. Het voordeel van grind is dat het goed waterdoorlatend is, waardoor u geen last zult hebben van plassen, daarnaast is het ook nog eens erg stijlvol.

Wanneer u een keus heeft gemaakt en uw tuin aan het bestraten bent, kunt u voor een mooie afwerking van uw tuin opsluitbanden gebruiken. Hierdoor word de bestrating mooi afgerond en meer één geheel.

Wilt u naast een mooie bestrating ook een mooie trap in uw tuin, dan heeft Online Groen een groot assortiment aan verschillende traptreden en betonbielzen waaruit u uw keuze kunt maken.

Wanneer u net iets extra’s wilt voor u tuin kunt ook kiezen voor U- en L-elementen of muur elementen, wanneer u uw keuze hebt laten vallen op muurelementen is het verstandig zijn om hier Mortel bij aan te schaffen om de elementen gemakkelijk te binden.

Bestrating laten bezorgen in elke provincie!

In deze provincie in Nederland wordt de bestrating bezorgd.

Provincie Gelderland provincie Utrecht Zuid Holland Noord holland Limburg Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Overijssel Groningen.