Struiken

Struiken kopen | deze zijn er in verschillende soorten ook met een andere functie, meest verkochte struiken voor een haag zijn Laurier of coniferen en Taxus

Ook hoge en wintergroene en groenblijvende struiken kunt u bij kopen tegen scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 104

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ilex crenata Japanse Hulst
  Ilex crenata Japanse Hulst
  Van € 3,06 voor € 2,45
 2. Meidoornhaag
  Meidoornhaag
  Van € 0,94 voor € 0,75
 3. Kant en klaar haag hedera
  Kant en klaar haag hedera
  Van € 122,17 voor € 109,95
 4. Leilaurier
  Leilaurier
  Van € 249,92 voor € 149,95
 5. Ligusterhaag Ovalifolium
  Ligusterhaag Ovalifolium
  Van € 1,52 voor € 1,29
 6. Portugese Laurierhaag
  Portugese Laurierhaag
  Van € 7,00 voor € 5,25
 7. Potgrond- Tuinaarde
  Potgrond- Tuinaarde
  Van € 7,93 voor € 5,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 104

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Struiken planten wanneer ?

De struiken kunnen het hele jaar geplant worden. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. in de zomer wordt hij in pot geleverd. Het nadeel is in de zomer planten dat de stuiken wel van voldoende water moeten worden voorzien. In het najaar gebeurt dit meestal al vanzelf door de regen, mocht dit niet het geval zijn dat dienen ze handmatig voor meer water te worden voorzien. DIt is een heel belangrijk onderdeel van het planten van de struiken, dit bepaal al 90 procent of de struik gaar aanslaan. Dus ga hier heel precies mee om, vooral in het eerste jaar dat de struiken geplant worden, in het jaar ernaar mag het al minder. Dat zorg meestal de struiken dat ze het water uit de grond haalt.

De meest verkochte groenbljivende struik is de Laurierkers of coniferen of de Portugese laurier.

Waarom struiken in pot kluit of losse wortel geleverd worden.

In de zomer worden de struiken in pot geleverd, dit is om het vocht bij de kluit te houden, zodat ze niet uitdrogen bij het verplanten en planten van de struiken. In de winter worden ze met losse wortel of kluit geleverd, dan is het niet nodig om ze met pot te leveren, hier is niet een scherpe richtlijn voor, dit is puur wat de weer omstandigheden zijn. Is het een koud voorjaar dan kunnen de struiken langer met losse wortel geleverd worden. Het is wel zo dat struiken in de winter en najaar goedkoper zijn. Dit komt dat ze met kluit en losse wortel en minder handeling gedaan moet worden. Voor het aanslaan van de producten maakt het niet uit als het maar op de juiste tijd en weersomstandigheden gedaan wordt.

Over onlinegroen.nl

Wij leveren alleen kwaliteit struiken. Onze producten komen van de beste kwekers van Nederland. Wij werken samen met de grootste kwekers die veel ervaring in het stekken en op laten groeien van struiken hebben. 

Wij snappen dat het een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid bij de aankoop van struiken.

➜ A-Kwaliteit struiken

➜ Betaal veilig met IDEAL

➜ 2 jaar 100% Aankoop Garantie.

➜ 10.000 klanten gingen u voor.

Bezorgen van Struiken.

Het bezorgen van de struiken is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij struiken vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren voor een vast bedrag door heel Nederland en Belgie. Dus dat scheel een hoop gesleep en gezeur met een kar. Wij werken met bedrijven die hier veel ervaring mee hebben, dus die weten hoe ze met de struiken moeten omgaan. Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. In alle bovenstaande provincie leveren wij struiken, in de winter worden ze met kluit geleverd, in de zomer worden de struiken in pot geleverd. Dit is om het vocht in de zomer bij de kluit te houden, dat de struiken niet uitdrogen

Meer haagplanten aanbiedingen.

Laurierkers aanbieding

Taxushaag aanbieding

Coniferenhaag aanbieding

Haagplanten aanbieding