Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Struiken

Struiken kopen | deze zijn er in verschillende soorten en ook met een andere functies. De meest verkochte struiken voor een haag zijn Laurier of coniferen en Taxus

Ook hoge en wintergroene en groenblijvende struiken kunt u bij kopen tegen een scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

Producten 1-32 van 105

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 105

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Struiken planten wanneer ?

De struiken kunnen het hele jaar geplant worden. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. In de zomer wordt hij in pot geleverd. Het nadeel van in de zomer planten is dat de stuiken wel van voldoende water moeten worden voorzien. In het najaar gebeurt dit meestal al vanzelf door de regen, mocht dit niet het geval zijn dat dienen ze handmatig voor meer water te worden voorzien. Dit is een heel belangrijk onderdeel van het planten van de struiken, dit bepaald al 90 procent of de struik gaat aanslaan. Dus ga hier heel precies mee om, vooral in het eerste jaar dat de struiken geplant worden, in het jaar erna mag het al minder. Dat zorgen meestal de struiken dat ze het water uit de grond halen.

De meest verkochte groenblijvende struik is de Laurierkers of coniferen of de Portugese laurier.

Waarom struiken in pot kluit of losse wortel geleverd worden.

In de zomer worden de struiken in pot geleverd, dit is om het vocht bij de kluit te houden, zodat ze niet uitdrogen bij het verplanten of planten van de struiken. In de winter worden ze met losse wortel of kluit geleverd, dan is het niet nodig om ze met pot te leveren. Hier is geen scherpe richtlijn voor, dit heeft puur met de weeromstandigheden te maken. Is het een koud voorjaar dan kunnen de struiken langer met losse wortel geleverd worden. Het is wel zo dat struiken in de winter in het najaar goedkoper zijn. Dit komt doordat ze met kluit en losse wortel er minder handelingen hoeven gedaan worden. Voor het aanslaan van de producten maakt het niet uit als het maar op de juiste tijd en tijdens de juiste weersomstandigheden gedaan wordt.

Over onlinegroen.nl

Wij leveren alleen kwaliteit struiken. Onze producten komen van de beste kwekers van Nederland. Wij werken samen met de grootste kwekers die veel ervaring in het stekken en op laten groeien van struiken hebben. 

Wij snappen dat het een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid bij de aankoop van struiken.

➜ A-Kwaliteit struiken

➜ Betaal veilig met IDEAL

➜ 2 jaar aankoop Garantie.

➜ 10.000 klanten gingen u voor.

Bezorgen van Struiken.

Het bezorgen van de struiken is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger of grote bestelbus nodig. Met onze bezorgservice leveren wij struiken vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren voor een vast bedrag door heel Nederland en Belgie. Dus dat scheel een hoop gesleep en gezeur met een kar. Wij werken met bedrijven die hier veel ervaring mee hebben, dus die weten hoe ze met de struiken moeten omgaan. Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

In alle bovenstaande provincie leveren wij struiken, in de winter worden ze met kluit geleverd, in de zomer worden de struiken in pot geleverd. Dit is om het vocht in de zomer bij de kluit te houden, zodat dat de struiken niet uitdrogen

Meer haagplanten aanbiedingen.

Laurierkers aanbieding

Taxushaag aanbieding

Coniferenhaag aanbieding

Haagplanten aanbieding