Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Kransspirea

Kransspirea Online makkelijk uw Kransspirea kopen, tegen scherpe prijs. In het Latijns de Stephanandra Tanakae genoemd. Het is wel een winterharde plant maar geen wintergroene. 

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Meer informatie >

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het kopen van een kransspirea.

De Kranspirea is een winterharde plant, maar geen wintergroene plant, dit betekend dat hij in de herfst zijn blaadjes laat vallen. In de herfst zijn de bladeren oranje/rood. De bladeren van deze plant zijn groen van kleur en de bloemen zijn roze / wit. De bloemen bloeien in de maanden juni en juli. Deze plant is geschikt als bodembedekker en trekt bijen en vlinders aan.

Het planten van een kransspirea.

Deze plant word het hele jaar in een pot geleverd. Hierdoor kan hij het hele jaar door geplant worden. Wel is belangrijk dat, als hij geplant wordt in periodes waarin het heel droog is, of bijna niet regent, dagelijks van water wordt voorzien. Het liefst staan deze planten in de zon of half in de schaduw op normale bodem.

Het bezorgen van de planten.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van de kransspirea of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd.

Het snoeien van een kransspirea.

Het beste kun je direct na de bloei snoeien. Dit kan in het najaar, maar ook vroeg in het voorjaar kan het nog. Door regelmatig te snoeien behoud je de vorm van de plant en kan de plant in omvang beperkt worden. Ook zullen de nieuw gevormde scheuten weer frisse groene bladeren geven.