Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Dwergmispel

Dwergmispel kopen is een hele bekende onder de bodembedekkers. U kunt bij ons makkelijk online kopen, tegen een scherpe prijs.

Met zijn rood/oranje besjes wordt de Cotoneaster veel aangeplant in plantsoenen en tuinen.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Meer informatie >

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Dwergmispel komt vooruit de rozenfamilie. In het Latijns de cotoneaster genoemd. Er zijn meerdere soorten maar de meesten zijn struiken. Een enkel soort zal kunnen uitgroeien tot bomen.

Hij is een groenblijvende struik. Dit betekend dat hij ook in de winter zijn groene bladeren zal behouden en is hierdoor een prachtige bodembedekker. De dwergmispel is daarnaast ook een hele goeie onkruidbestrijder. Doordat hij de bodem bedekt geeft hij onkruid geen kans om te groeien. De bladeren van de dwergmispel zijn glad en niet heel groot. De bloemen zitten meestal met meerdere bij elkaar. Heel soms staan ze alleen. Je zie meestal als bodembedekker, maar kunnen ook zeker als sierplant gebruikt worden. Steeds vaker zie je dat dwergmispel ook in plantsoenen gebruikt wordt.

Vruchten dwergmispel

Hij heeft ook vruchten. Dit zijn kleine kleurige besjes. Het onderhoud van een dwergmispel is minimaal. Je hoeft ze ook niet perse te snoeien. Alleen bij het groter worden van een dwergmispel kun je hem terug snoeien.

Bezorgen