Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Coniferen

Thuja occidentalis Coniferensoorten | deze zijn zeer geschikt voor een smalle haagconiferen en erfafscheiding.

Wij leveren alle soorten en maten planten dus ook hoge coniferen van 1 t/m 5 meter tegen een scherpe prijs. Bij ons is het makkelijk goedkope coniferen kopen, met een aantal klikken.

Deze maand hebben wij de coniferen prijs per stuk in de aanbieding -25% korting.

Meer informatie >

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke thuja occidentalis zijn geschikt voor jou.

Er zijn een aantal soorten haagconiferen. De meest voorkomende coniferen zijn de Thuja brabant deze zal je ook veel in de tuinen tegenkomen. Deze is groenblijvend in de winter net als de andere coniferen. Deze is makkelijk te planten en groeit in elke grond. Deze maand hebben wij ook de coniferen thuja brabant in de aanbieding met een korting van 25%.

Waarom wij zoveel korting op de haagconiferen kunnen geven is omdat wij grote aantallen inkopen, en samenwerken met de grote kwekers.

De coniferen Thuja smaragd is een wat fijner soort van de coniferen. Deze zal je dan ook minder tegenkomen in de tuinen. 

De snelgroeiende coniferen zijn de leylandii , deze groeit wat sneller als de bovenstaande coniferen,

Thuja occidentalis garantie.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit coniferen met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Coniferen planten wanneer?

Thuja occidentalis kunnen het hele jaar geplant worden. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. in de zomer wordt hij in pot geleverd.

Coniferen worden in de bovengenoemde periode met kluit geleverd, soms kleinere maten ook in pot. Dit maakt voor de kwaliteit van de coniferen niet uit. Het net dient om de coniferen te blijven zitten, ook met het poten. Dit om het vocht bij de wortels te houden

Coniferen thuja occidentalis inkorten.

Heeft u een veel te hoge conifeer, en die wilt u inkorten, doe dan dit ook in het voor of najaar. Hier zijn speciale zagen voor, dit zijn boomzagen dat maakt het veel makkelijker.

Bezorgen van Coniferen.

Het bezorgen van de coniferen is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze eigen bezorgservice leveren wij coniferen vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Coniferen thuja brabant.

Coniferen thuja brababt zal je het meeste zien in de Nederlandse tuin. Deze heeft wat grovere takken. Deze groeit ongeveer 20 a 30 per jaar.

Coniferen thuja smargd.

Coniferen thuja smaragd is wat fijner van blad en takken. Deze komst iets minder vaak voor. Deze is over het algemeen ook wat duurder.

Snelgroeiende coniferen

Coniferen Cupressocyparis leylandii groeit sneller als de bovenstaande coniferen.

Ervaar het gemak van online coniferen kopen. Lekker vanuit je luie stoel. Geen drukke winkels en volle parkeerplaats. Ook zijn bij ons de coniferen veel goedkoper, omdat wij geen grote winkel dus veel onkosten hebben. Daarom kunnen wij veel goedkoper werken. Dit alles om jou de beste prijs voor de coniferen te bieden. En alleen kwaliteit wordt geleverd, wel zo makkelijk.