Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Eikenboom

Eikenboom kopen | verschillende soorten grote dus ook volwassen Eikenbomen. U kunt makkelijk online een Eikenboom kopen, tegen een scherpe prijs.

Eikenhout wordt voor alle doeleinden gebruikt omdat het zo sterk en hard is. 

De Eik worden veelal aangeplant in parken en langs wegen. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Meer informatie >

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Eikenboom kopen.

Een eik is een loofboom. Meestal als we het in Nederland over de eikenboom hebben, hebben wij het over de zomereik of de Amerikaanse eik. De vruchten, eikels van de eikenboom zijn zeer geliefd bij de eekhoorn. Voor paarden, schapen, runderen en mensen zijn de eikels giftig omdat ze tannine bevatten. Dit is een gif, maar niet voor wilde zwijnen, herten of eekhoorns. Een eikenboom is een zeer sterke boom. Je heb groenblijvende eiken maar ook eiken die hun blad in de herfst verliezen. Met zijn prachtige goudgele bladeren in de herfst is de eik een prachtige boom voor in de tuin.

Een eikenboom planten. Een eikenboom kan goed groeien in de zon of halfschaduw. Je kunt een eikenboom het hele jaar door planten. De beste periode is tussen oktober en juni, mits het niet vriest of sneeuwt. In de zomer wordt de eikenboom in pot geleverd.

Een eikenboom laten bezorgen.

Voor het ophalen van een eikenboom heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw eikenboom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Een eikenboom leveren en bezorgen in elke Provincie.

Het snoeien van een eikenboom.

Je kunt een eikenboom het beste snoeien in de zomer. In de winter hersteld een eik minder goed. Snoei nooit te dicht op de overgang tussen stam en tak. Snoei ook nooit meer dan 20% van de takken af.