Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Kornoelje

Kornoelje kopen tegen een scherpe prijs. Deze zijn er in verschillende kleuren zoals een witte, gele en met rode takken.

Wij leveren kwaliteit en ziekte vrije bomen.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Meer informatie >

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kornoelje kopen.

In het Latijns word het kornoelje Cornus sericea 'Kelseyi' genoemd. Een kornoelje wordt niet veel groter dan 75 cm. Dan moet je de kornoelje niet snoeien. Een kornoelje is een struik die je in vele vormen tegen komt. De kornoelje staat vooral bekend om zijn prachtige bloeiwijze en de kleuren die het in de herfst krijgt. De prachtige rode takken maken de kornoelje een prachtige struik. De kleuren van de bladeren zijn groen. De bloemen van de kornoelje zijn wit. In de herfst verliest de kornoelje zijn bladeren. De vruchten van de kornoelje zijn klein en wit van kleur. De besjes komen in de herfst. Het is niet aan te raden om deze besjes te eten. Ook niet na ze gekookt te hebben.

Kornoelje is een struik. Hij komt in vele vormen voor, bijvoorbeeld als heester. De heester staat bekend om zijn prachtige bloeiwijze. Een kornoelje kan prachtig gekleurde wintertakken hebben. Bij dit soort kun je het beste hem één keer per jaar snoeien. Je snoeit de kornoelje dan terug tot 30 centimeter. Dit kun je het beste na de winter in het vroege voorjaar doen. Hierna zullen de jonge takken weer de felste kleuren krijgen. Een kornoelje word meestal niet groter dan 75 cm. Deze hoogte bereikt hij alleen door hem niet te snoeien. Een kornoelje staat vooral bekend om zijn prachtige bloeiwijze. Ook krijgt een kornoelje vruchten. De vruchten zijn besjes. Deze besjes zijn klein en wit van kleur. Deze bestjes groeien in de herst. Op de besjes van de kornoelje zullen vele vogels op afkomen. Het is niet voor mensen geschikt om te eten! Een kornoelje kun je het hele jaar door planten. Een kornoelje word namelijk altijd in pot geleverd.

Kornoeltje planten wanneer ?

Deze plant kan het hele jaar geplant worden, omdat hij het hele jaar in pot wordt geleverd.

Het bezorgen van een kornoelje.

Voor het ophalen heb je vaak een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij ze vakkundig en snel bij u thuis. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Leveren en bezorgen in elke Provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Het snoeien van een kornoelje.

Je kunt een kornoelje elk jaar snoeien, maar je kunt ook één keer in de drie jaar 30 centimeter terug snoeien. Dit kun je het beste in het vroege voorjaar doen. In deze periode is de kornoelje in ruststand.

Kornoelje kenmerken.

Kenmerken;

Cornus sericea 'Kelseyi' heeft een eindhoogte van 75 cm zonder snoei.

Bladkleur; groen, bloemkl: wit, niet wintergroen, winterhard, de vruchten van de Kornoelje zijn klein en wit.