Lavendel

Lavendel soorten online makkelijk kopen. Deze zijn winterhard in ons klimaat, groenblijvend en uitstekend geschikt om er haagjes mee te maken of om een hoekje in de border mee te vullen. 

Lavendel trekt door zijn geur vlinders en andere insecten aan.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar garantie op al onze producten.

Meer informatie >
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lavendel kopen. Lavendel is een populaire tuinplant. Dit omdat het een groenblijvende struik is die ook nog eens een heerlijke geur verspreid. De meeste bekendste en de meest voorkomende is de lavendelplant met de bloemen die bloeien in paarstinten. Er zijn ook wit of roze lavendelplanten. Een lavendel bloeit in juli en augustus. Een lavendel past in elke tuin. Hij kan ook prima in een pot geplant worden. Eigenlijk is het een struikje. Geen vaste plant. Toch word hij in de praktijk wel zo gebruikt als een normale tuinplant. Ook heeft de struik grote aantrekkingskracht tot de bijen. Een lavendel zal meestal tussen de 40 en 80 centimeter hoog worden.

Een lavendel planten. De lavendel houd van luchtige grond. Die ook kalkhoudend is. Door hem in de zon te planten zal hij een nog mooier resultaat geven. Hij kan redelijk goed tegen droogte. Het hele jaar door kun je hem planten. Dit omdat hij altijd in pot geleverd word.

Snoeien van een lavendel.

Snoei is voor een lavendel zeker van belang. Doe je dit namelijk niet dan zal de plant zich gaan verhouten aan de onderkant. Snoeien kun je het beste doen in het voorjaar. Snoei dan met een derde terug. Is de lavendel uitgebloeid dan kun je nog een keer snoeien. Je snoeit dan alle uitgebloeide bloemen weg tot net boven het kale houd. Snoei niet al het groen weg tot op de oude takken. Een lavendel loopt hierop namelijk slecht uit. Door steeds op de juiste momenten te snoeien kunt je een lange tijd genieten van deze heerlijk geurende heester.

Bezorgen van een lavendel.

Het bezorgen van een lavendel makkelijk en snel. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw struik vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden en België. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd.

Lavendel bezorgen in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland,

provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland,

provincie Zeeland, provincie Brabant,

provincie Drenthe, provincie Friesland,

provincie Overijssel en provincie Groningen.

Het bestellen van een lavendel.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. Alle struiken worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen.

Bekende soorten

Hortensia

Rhododendron