Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Grind en Zand

Grind en Zand. Bij de aanleg van uw tuin zijn zand en grind twee bouwstoffen waar u veel mee kunt. Zo kunt u het o.a. gebruiken voor de afwerking van uw bestrating voor een mooiere aanblik. Wanneer u naar grind of zand op zoek bent, kunt u bij Online Groen terecht.

Meer informatie >
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u een stuk van uw tuin of oprit heeft bestraat geeft het toevoegen van voegzand een perfect eindresultaat. Voegzand geeft niet alleen een mooie aanblik maar geeft ook stabiliteit aan stenen of tegels en vangt krimping en uitzetting op, waardoor de stenen of tegels niet tegen elkaar aanstoten waarbij mogelijk stukjes van de randen zou kunnen afbreken.

Een voordeel van Grind.

Een groot voordeel van grind is dat het waterdoorlatend is, daar komt ook nog eens bij dat het ook nog eens erg hard materiaal is. Dit maakt grind een erg geschikt materiaal voor het aanleggen van een oprit. Een ander voordeel bij het gebruik van grind is dat het niet geruisloos is, zo zullen bezoekers zichzelf aankondigen wanneer ze aan komen lopen.

Bij Online Groen kunt u ook terecht voor Oxxobase platen, dit is een verwerkingssysteem voor keramische buitentegels. Het monteren kan heel gemakkelijk worden gedaan en kan op los, vlak zand worden geplaatst. De platen passen als puzzelstukken in elkaar en zijn gemakkelijk op maat te snijden.