Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Annabelle plant kopen

Annabelle plant Strong kopen | Ook wel de witte Hortensia Annabella genoemd. Dit is een van de bekendste planten en ook erg gewild in de tuin, door zijn mooie vorm en kleur. Bij ons koopt u kwaliteit planten tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen in heel Nederland. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Annabelle plant kopen.

De hortensia Annabelle word in het Latijns de Hydrangea aborescens genoemd. De hortensia Annabelle is een prachtige plant voor in de tuin of border. De prachtige bloemen van de hortensia Annabelle zijn opvallend. De hortensia Annabelle kom je veel tegen in de Nederlandse tuin. Hij is super bekend en een niet te dure plant. De hortensia Annabelle heeft prachtige limoengroene bloemen. Ze verkleuren tot roomwit. De hortensia Annabelle bloeit van juni tot september. Sommige bloeien zelfs tot in oktober. De uitgebloeide bloemen kunnen gedroogd worden en verwerkt worden in droogboeketten. Het maakt voor de hortensia Annabelle niet uit of je de oude bloemen verwijderd direct na de bloei of pas in maart. De verdorde bloemen kunnen ook in de winter een sierwaarde van de hortensia Annabelle zijn.

Annabelle planten wanneer ?

De Annabelle plant kan het hele jaar geplant worden, omdat hij het hele jaar in pot wordt geleverd. Het planten kan niet als het vriest of sneeuwt. Ga je de hortensia Annabelle in de zomer planten of in warme periode? Voorzie dan de hortensia Annabelle dagelijks van voldoende water om zo uitdroging tegen te gaan. In het voorjaar en in de zomer kun je de hortensia Annabelle bemesten met organische mest. Plant je de hortensia Annabelle in zandgrond dan is het verstandig om in het plant gat van compost te voorzien. Een hortensia Annabelle kun je het beste in halfschaduw planten. Het blad van de hortensia Annabelle is namelijk dun, hierdoor verdampt in de zon veel water en zo krijgt de plant onvoldoende water. Hij zal dan gele bladeren krijgen en slap gaan hangen. Een hortensia Annabelle kun je het beste planten humusrijke grond en of zure grond.

Het bezorgen van de planten.

Voor het ophalen van een hortensia Annabelle heeft u een grote auto nodig. Vaak moet er ook nog een zeil in gedaan worden om niet teveel grond in de auto te krijgen. Met onze bezorgservice leveren wij uw hortensia Annabelle vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Een hortensia Annabelle leveren en bezorgen in elke Provincie.Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland,provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland,provincie Zeeland, provincie Brabant,provincie Drenthe, provincie Friesland,provincie Overijssel en provincie Groningen

Annabelle snoeien wanneer ?

De Hydrangea arborescens 'Annabelle' in het vroege voorjaar terugsnoeien maar niet bij te koud weer. Per jaar niet meer dan 1 derde van de struik terug snoeien de rest van de struik alleen de dode en uitgedroogde toppen terugsnoeien tot net boven een dubbele knop. Snoei van de hortensia Annabelle is niet altijd noodzakelijk. Een hortensia Annabelle hoef je niet direct na bloei te snoeien. Beter van niet zelfs omdat hij na snoei meer kans heeft om te bevriezen. Het beste is om na de vorstperiode te snoeien. Een nachtvorst maakt niet uit. Dit zal ongeveer begin maart zijn wanneer je kunt snoeien. Hoe verder je de stengels terug snoeit hoe groter de bloemen zullen worden. Dit is vaak te zwaar voor de plant. Snoei liever daarom niet te diep. Bij een jonge plant is dat ongeveer tot 20 cm boven de grond. Bij een oudere plant hou je kniehoogte aan. Het is verstandig om direct na het snoeien de struiken alvast steun te geven door bijvoorbeeld een paar bamboestokken.