Gratis bezorgen boven € 250,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Groenblijvende bodembedekkers kopen

Groenblijvende bodembedekkers tegen onkruid | soorten snelgroeiende en bloeiende bodembedekkers planten die een netwerk van wortels en bladeren vormen en daarmee grote oppervlakten afdekken en groenblijvend zijn.

Bodembedekkers geven onkruid geen kans om te groeien omdat ze zelf het gehele grondgebied bedekken van de tuin.

Bij ons kunt u makkelijk online kopen tegen scherpe prijs.

Over Bodembedekkers en aankoop garantie.

Dit zijn planten ook zeer geschikt voor onderhoudsvrij tuinen, ze bedekken mooi oppervlakken in de tuin met groen. Dus dat scheelt veel tijd, dus er hoeft bijna geen onkruid gewiet te worden. Dit is meestal niet 1 van de leukste klussen om te doen in de tuin. Dus daarom zijn bodembedekkers een mooie optie tegen lage kosten, want dit zijn vaak kleine lage planten. Ze zijn er ook in veel soorten en maten, afhankelijk van je smaak en budget. WIj houden er meestal tussen de 9 en 12 per vierkante meter aan, dit is om een mooi en snel resultaat te krijgen.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze bodembedekkers.

Bodembedekkers maten.

De Bodembedekkers deze zijn er in verschillende soorten en maten, hoe groter de maar hoe meer plant het al is. Dus hoe voller de planten zijn en meer de bodem bedekt. De bodembedekkers van 30-50 cm zijn zeer geschikt voor op de grond. Er zal snel een mooi groen oppervlak ontstaan. De hedera voor een mooi groen oppervlak zijn er ongeveer 5 per vierkante meter nodig. Deze zal je ook vaak zien in de tuinen of langs sloorkanten. Ze zijn makkelijk te onderhouden en groeien altijl wel, ook al is de grond wat droger of natter. 

Bodembedekkers planten wanneer?

Bodembedekkers planten wanneer , deze kunnen het hele jaar geplant worden, omdat deze in pot geleverd worden. Dat is het makkelijke van bodembedekkers, het aanslaan van de planten is vaak makkelijk dan bij bomen of grote struiken. Dit komt omdat ze nog meestal vrij klein zijn. Ze worden dus het hele jaar in pot geleverd, maar in de winter en najaar hebben ze minder nazorg nodig, zoals water dit gebeurt in deze periode al meestal doot regen. In de zomer is het belangrijk dat ze het elke dag van voldoende water worden voorzien. Het planten van de bodembedekkers kun je prima zelf doen. Je maakt met een klein schepje een gat en de grond en je druk het plantje in het gat, Klein beetje aandrukken en het is al goed, zorg er wel voor dat niet de wortels boven de grond uitkomen. 

Bezorgen van de Bodembedekkers.

Het bezorgen van de bodembedekkers is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of een bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij de vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij zorgen dat de bodembedekkers snel bij je thuis wordt afgeleverd, zodat je altijd verse planten krijgt.