Borderplanten

Borderplanten kopen | Ook lage en winterharde en groenblijvende lage borderplanten pakket. Ook zijn ze er in complete border bestellen .Welke borderplanten kunnen in welke border ? Dit is een beetje smaak gebonden elke plant is wel geschikt voor in een border.  Maar toch er zijn een aantal basisregels hiervoor.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten

Borderplanten basisregels.

Regel 1 Plant de borderplanten niet te dicht op elkaar en de border niet in 1 keer te vol, als de planten gaan groeien dan krijg je een grotere kans dat ze allemaal door elkaar gaan groeien.

Regel 2 Zet de beplanting in groepjes van drie planten bij elkaar, zo creeer je gelijk wat vollume aan de beplanting.

Regel 3  Werk met verschillende hoogte planten, als je kiest voor wat hogere planten zet deze achteraan, en de wat kleinere achteraan.

Bekijk hier onze planten bomen en struiken. Maar de bodembedekkers worden vaak in borders toegepast. Het is misschien ook leuk een bolboom in de border te plaatsen.

Welke borderplanten past bij mij ?

Dit is een goede vraag, deze kun jezelf ook alleen beantwoorden. dit klink misschien een beetje gek maar de kleuren zijn persoons gebonden. Wij alle planten staat wanneer deze bloeit en of deze groenblijvend is of niet in de winter.

Borderplanten bezorgen.

Het bezorgen van borderplanten heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.Wij leveren door heel Nederland en Belgie

Borderplanten wanneer planten.

Borderplanten kunnen het hele jaar geplant worden. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. in de zomer wordt hij in pot geleverd.

Borderplanten kun je ook gemakkelijk door ons in laten planten. Heeft u niet de juiste materialen of niet de tijd voor het inplanten, 
wij doen het graag en vakkundig en nemen alle risico's bij u weg.