Coniferen kopen.

Coniferen kopen en planten vers van de kweker. Coniferenhaag zijn zeer geschikt voor snel prive in de tuin, Deze zijn er in alle maten en soorten, ook voor een smalle coniferen-haag wij hebben grote coniferen te koop.

En om het nog makelijker te maken hebben wij een Top 4 meest verkochte haagconiferen op een rij gezet. Deze maand hebben wij een zeer goede 25 % korting actie. Deze is van goede kwaliteit en ook zeer geschikt als haag. Wij leveren een conifeer in alle provincies Nederland en Belgie. Hij is zeer geschikt voor een mooi haag.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten. Bij ons koop je goedkope coniferen met A kwaliteit.

Actie deze maand gratis bezorgd boven de 200.-

Welke coniferen zijn geschikt voor jou ?

Er zijn een aantal keuzes voor coniferen zoals de brabant. Deze zal je ook veel zien in de tuinen. Hij is een gemiddelde groeier. De laurier is een snellere groeier voor meer en snelle prive in je tuin. De coniferen lopen aan de bovenkant in een punt een soort van piramide. Dat kan een nadeel zijn van een conifeer, dat heeft bijvoorbeeld de laurier niet. Deze is de beste en goedkoopste keuze per strekkende meter,

Coniferen zijn makkelijk zelf te planten en dat scheel veel kosten voor een hovenier die anders ingehuurd moet worden. Het is een kwestie van een sleuf graven en potgrond erbij doen en planten maar, het net/gaas wat om de wortels zitten van de conifeer mag er omheen blijven zitten. Zorg ervoor dat de nazorg ook goed gebeurt zoals het water geven, in de zomer is dat nog belangrijker als in de winter. Deze maand hebben wij deze ook in de aanbieding met een mooie korting van 25%. Waarom wij zo veel korting kunnen geven is dat wij samenwerken met de grootste kwekers, en wij grote aantallen in 1 keer inkopen, dus de volume inkoop. 

Ben je op zoek naar een wat fijnere model van een coniferenhaag dan is de Thuja smaragd een goede keus. Deze kom je ook wat minder vaak tegen in de tuinen. Deze is wat fijner van blad en minder grof dan de andere conifeer. Bij de Blauwe en de gele zijn ze dus niet groen van kleur.

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is daarom geven wij graag zekerheid.

Wij zijn lid van een keurmerk.

                                                

Wij werken met bedrijven samen om nog meer zekerheid aan de klant te geven.

Hoeveel coniferen per meter ?

Hoeveel coniferen per meter ,voor de grote maten coniferen vanaf de hoogte1 meter 50 kunnen er 2.5 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 1 meter 50 hoog kunnen er 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden.

Coniferenhaag bezorgen

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen en kopen van coniferenhaag, wij leveren door heel Nederland en Belgie.  En bezorgen. ongeacht waar u in Belgie of Nederland de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd. U krijgt 2 a 3 dagen na aankoop een mail met de bezorgdatum. Dit is meestal als je voor maandag 12 uur besteld nog dezelfde week in huis. 

Coniferenhaag bezorgen in elke provincie. 

Coniferenhaag kopen provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid Holland 

Provincie Noord Holland provincie Limburg provincie Flevoland provincie Zeeland Drenthe Friesland Overijssel Brabant Groningen.

Ook in elke provincie in Vlaanderen Belgie. Zoals provincie Antwerpen provincie Limburg provincie west Vlaanderen Provincie Vlaams Brabant Provincie Oost Vlaanderen

Coniferen planten wanneer beste planttijd coniferen?

Coniferen planten wanneer, deze kan het hele jaar door geplant worden, de maanden oktober november december januari februari maart april mei worden ze met kluit geleverd dit zijn ook de makkelijkste maanden om ze te planten, maar het eerst jaar moeten ze wel in het voorjaar zomer en najaar elke dag van water worden voorzien. In de maanden juni juli augustus september worden ze in pot geleverd dit kan ook prima maar hou dan wel rekening mee dat ze elke dag zowel 2 keer per dag van voldoende water worden voorzien dit is voor het eerste jaar erg belangrijk om het aanslaan goed te laten verlopen.

n de zomer worden ze in pot geleverd. In deze periode wordt de coniferenhaag met kluit geleverd. De kluit wordt bij elkaar gehouden met een net, deze hoef ook niet verwijderd te worden als je de ze gaat planten. Dit net houdt de kluit bij elkaar, zo dus ook het vocht bij de wortels. Wij raden dan ook aan om deze eromheen te laten zitten. Wordt deze wel verwijderd, dan kunnen wij geen garantie geven op de coniferenhaag. Dit net is biologisch afbreekbaar, en verrot ook gewoon door de jaren heen, en geef geen schade aan de grond of natuur.

Coniferen planten welke grond ?

In welke grond kan de coniferen het beste geplant worden, dit is een goede vraag. Coniferen kunnen bijna in elke grond geplanten worden, mits er voldoende schone dus geen scharele grond om de kluit van de conifeer aanwezig is. Daarom is het aan te raden om een aantal zakken tuinaarde bij de bestelling bij te bestellien.

Coniferenhaag snoeien en onderhouden.

Coniferenhaag snoeien. Deze worden gemiddeld 2x per jaar gesnoeid. De eerste keer worden ze rond de langste dag van het jaar gesnoeid. De 2x keer kunt u de coniferenhaag rond september snoeien. U kan nooit dieper dan waar de groene twijgen zitten tot op het hout dus. Twijgen lopen namelijk niet meer uit, dus als u verder snoeit, dan krijg u een kale plek in de coniferen.