Coniferen kopen.

Coniferen kopen en planten vers van de kweker. Coniferenhaag is zeer geschikt voor snel veel privé in de tuin. Deze zijn er in alle soorten en maten verkrijgbaar, maar ook voor een smalle en lage coniferen-haag kun je bij ons terecht, maar ook bieden wij grote coniferen te koop aan. Deze zijn zeer geschikt om inkijk van de buren te verminderen, omdat hij een groenblijvende struik is.

Om het makkelijk te maken hebben wij een Top 4 meest populaire, meest verkochte haagconiferen op een rij gezet. Deze maand hebben wij een zeer goede 25% kortingsactie, op de coniferen thuja brabant, deze staat in de rij hieronder erbij. Deze is van goede kwaliteit en ook zeer geschikt als haag. Waarom wij zo veel korting kunnen geven is omdat wij samenwerken met de grootste kwekers en wij grote aantallen in 1 keer inkopen, dus de volume inkoop. Wij leveren een conifeer in alle provincies Nederland en Belgie. Maar wat is nou de beste tijd om coniferen te planten, dit een afhankelijk van het weer en de maand, hieronder op de pagina gaan wij daar verder op in om het verder uit te leggen.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten. Bij ons koop je goedkope coniferen met A kwaliteit.

Welke coniferenhaag is geschikt voor jou ?

Er zijn een aantal keuzes voor coniferen struiken, zoals de brabant. Deze zal je ook veel zien in de tuinen. Hij is een gemiddelde groeier. De laurier rotundifolia is een snellere groeier voor meer en snelle privé in je tuin. De coniferen zijn aan de bovenkant in een punt ,een soort van piramide. Dat kan een nadeel zijn van een conifeer, dat heeft bijvoorbeeld de laurier niet. Deze is dan ook samen met de conifeer de beste en goedkoopste keuze per strekkende meter.

Coniferen zijn makkelijk zelf te planten en dat scheelt veel kosten voor een hovenier die anders ingehuurd moet worden. Het is een kwestie van een sleuf graven en potgrond erbij doen en planten maar even kort door de bocht gezegd. Het net/gaas wat om de wortels zit van de conifeer mag er omheen blijven zitten. Nog een tip de nazorg is net zo belangrijk als de voorbereiding. Het belangrijke is dat ze de eerste maanden worden voorzien van water, in de zomer is dat nog belangrijker dan in de winter. 

Ben je op zoek naar een wat fijner model van een coniferenhaag dan is de Thuja smaragd een goede keus. Deze kom je ook wat minder vaak tegen in de tuinen. Deze is wat fijner van blad en minder grof dan de andere conifeer. Bij de blauwe en de gele zijn ze dus niet groen van kleur.

Hoeveel coniferen per meter ?

Hoeveel coniferen per meter ,voor de grote maten coniferen vanaf de hoogte 1 meter 50 kunnen er 2.5 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 1 meter 50 hoog kunnen er 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden.

Hoogte                 Per meter               Afmeting geul

30-40                    5                                          15x15

40-60                    4                                          -

60-80                    4                                          -

80-100                  3                                          20x20

100-120                3                                          -

120-140                3                                           -            

140-160                2.5                                       25x25

160-180                2.5                                       -

180-200                2.5                                       30x30

200-250                2.5                                       -

250-300                2.5                                       -

300-350                2                                          40x40

350-400                2                                          -

Coniferenhaag bezorgen

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen en kopen van coniferenhaag, wij leveren door heel Nederland en Belgie.  En bezorgen ongeacht waar u in Belgie of Nederland de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd. U krijgt 2 a 3 dagen na aankoop een mail met de bezorgdatum. Dit is meestal wanneer je voor maandag 12 uur besteld nog dezelfde week in huis. Voor meer vragen kijk eens bij veelgestelde vragen.

Bezorgen in elke provincie. 

Coniferenhaag kopen, wij leveren in de volgende Provincies. Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant en Twente .

Ook in elke provincie in Vlaanderen Belgie. Zoals provincie Antwerpen provincie Limburg provincie west Vlaanderen Provincie Vlaams Brabant Provincie Oost Vlaanderen

Coniferen planten wanneer beste planttijd ?

Coniferen planten wanneer, deze kan het hele jaar door geplant worden, in de maanden oktober, november, december, januari, februari, maart, april, mei worden ze met kluit geleverd dit zijn ook de makkelijkste maanden om ze te planten. In het eerste jaar moeten ze wel in het voorjaar zomer en najaar elke dag van water worden voorzien. In de maanden juni, juli, augustus, september worden ze in pot geleverd dit kan ook prima maar hou dan wel rekening mee dat ze elke dag zowel 2 keer per dag van voldoende water worden voorzien dit is voor het eerste jaar erg belangrijk om het aanslaan goed te laten verlopen.

In de zomer worden ze in pot geleverd. In het najaar en winter periode wordt de coniferenhaag met kluit geleverd. De kluit wordt bij elkaar gehouden met een net, deze hoef ook niet verwijderd te worden als je de ze gaat planten. Dit net houdt de kluit bij elkaar, zo dus ook het vocht bij de wortels. Wij raden dan ook aan om deze eromheen te laten zitten. Wordt deze wel verwijderd, dan kunnen wij geen garantie geven op de coniferenhaag. Dit net is biologisch afbreekbaar, en verrot ook gewoon door de jaren heen, en geef geen schade aan de grond of natuur.

Coniferen planten welke grond ?

In welke grond kunnen de coniferen struiken het beste geplant worden, dit is een goede vraag. Coniferen kunnen bijna in elke grond geplant worden, mits er voldoende schone dus geen schrale grond om de kluit van de conifeer aanwezig is. Daarom is het aan te raden om een aantal zakken tuinaarde bij de bestelling bij te bestellen.

Coniferenhaag snoeien en onderhouden.

Coniferenhaag snoeien. Deze worden gemiddeld 2x per jaar gesnoeid. De eerste keer worden ze rond de langste dag van het jaar gesnoeid. De 2e keer kunt u de coniferenhaag rond september snoeien. U kunt nooit dieper dan waar de groene twijgen zitten, tot op het hout dus. Twijgen lopen namelijk niet meer uit, dus als u verder snoeit, dan krijg u een kale plek in de coniferen.

Coniferen thuja brabant

Coniferen thuja smaragd