Dakplataan kopen

Dakplataan kopen | Deze is zeer geschikt boven een terras, in alle hoogte te bestellen. De dakplataan zijn echte sfeermakers en zijn van zeer goede kwaliteit en komen bij de beste kwekerij vandaan. Daarom veel gebruikt als natuurlijk dak. Ook grote dakplataan kopen.

Bij kijk hieronder de Top 2 dakbomen.

De dakplataan is een snel groeiende boom, dat betekend dat u snel het gewenste dak kan vormen. De dakplataan is ook zeer geschikt voor stads tuinen dus de kleinere tuin. En om het makkelijk te maken hebben wij de Top 2 meeste verkochte dakbomen hieronder gezet.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Dakplataan planten wanneer?

Dakplataan kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd.

Lees ook onze review en beoordelingen van ons bedrijf.

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is daarom geven wij graag zekerheid.

Wij zijn llid van een keurmerk.

                                                               

Dakplataan bezorgen.

Het bezorgen van bomen is een vak apart. Een boom heeft al snel een lengte van 3 meter. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis.

Dakplataan prijs.

De prijs zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de dakplataan geplant worden. De dakplataan kan ik elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. De dakplantaan soorten is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.

Dakplataan snoeien wanneer?

Dakplataan snoeien wordt ongeveer 1 keer per jaar gesnoeid. Als u de dakplantaan snoeit zijn er een aantal punten waar u op moet letten. De dakplataan kan een in een aantal maanden genoeid worden, dit is in de winter of in het najaar.

Als u de dakplataan snoeit is het belangrijk om 6 tot 8 vastgebonden hoofdtakken te laten zitten, deze hoofdtakken vormen het dak van de boom. De andere takken en alle zijscheuten van de hoofdtakken kunnen worden terug gesnoeid.