Dakplataan kopen

Dakplataan kopen | Deze is zeer geschikt boven een terras, ien zijn in alle hoogte te bestellen. De dakplataan zijn echte sfeermakers en zijn van zeer goede kwaliteit en komen bij de beste kwekerij vandaan. Daarom veel gebruikt als natuurlijk dak. Ook grote dakplataan kopen.

Voor boven een terras tegen de zon komen ze ook zeer goed tot zijn recht. Wij leveren alleen A kwaliteit bomen tegen scherpe prijs. 

 1. Dakplatanen
  -10%
  Dakplatanen
  Van € 122,17 voor € 109,95
 2. Leilinde
  -40%
  Leilinde
  Van € 166,58 voor € 99,95
 3. Potgrond- Tuinaarde
  -25%
  Potgrond- Tuinaarde
  Van € 7,93 voor € 5,95
 4. Boompaal, boomband en spijker
  -25%
  Boompaal, boomband en spijker
  Van € 19,93 voor € 14,95

Een dakplataan is een boom die gekweekt word in de vorm van een dak. Een dakplataan is een snelgroeiende boom met grote bladeren. Door deze grote bladeren geeft het een groot oppervlakte aan schaduw. Je ziet een dakplataan dan ook vaak op terrassen in plaats van een parasol. Doordat een dakplataan in dakvorm word gekweekt is het belangrijk om een dakplataan met snoeien goed bij te houden om verwildering tegen te gaan. Een dakplataan kun je het hele jaar door planten, zolang het niet vriest of sneeuwt. Het beste is om tussen oktober en juni te planten. In de zomerperiode worden ze in pot geleverd en is het belangrijk als je de dakplataan in deze periode plant om ze dagelijks goed te voorzien van water. Dit om uitdroging tegen te gaan.

Bij kijk hieronder de Top 2 dakbomen.

De dakplataan is een snel groeiende boom, dat betekend dat u snel het gewenste dak kan vormen. De dakplataan is ook zeer geschikt voor stads tuinen dus de kleinere tuin. En om het makkelijk te maken hebben wij de Top 2 meeste verkochte dakbomen hieronder gezet.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Over de Dakplataan planten wanneer?

Dakplaan bomen zijn een van de bekenste dakbomen, deze zul je dan ook best vaak tegen komen in de tuinen. Ze hebben grote bladeren en zijn daarom goed geschikt boven een terras. om wat schaduw te bieden voor de zon. ze kunnen bijna op alle hoogte besteld worden, hoe dikker de stamomtrek hoe hoger ze geleverd kunnen worden. Dakplataan kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd. Het ook aan te raden om ze met boompalen te planten, om omwaaien te voorkomen.

Bezorgen van bomen met dak.

Het bezorgen van bomen is een vak apart. Een boom heeft al snel een lengte van 3 meter. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis. Wij leveren in de volgende Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. Maar ook in de plaats en bijvoorbeed Apeldoorn Kesteren en Twente.

Prijzen

De prijs zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de dakplataan geplant worden. De dakplataan kan ik elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. De dakplantaan soorten is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.

Dakplataan snoeien wanneer?

Dakplataan snoeien wordt ongeveer 1 keer per jaar gesnoeid. Als u de dakplantaan snoeit zijn er een aantal punten waar u op moet letten. De dakplataan kan een in een aantal maanden genoeid worden, dit is in de winter of in het najaar. Als u de dakplataan snoeit is het belangrijk om 6 tot 8 vastgebonden hoofdtakken te laten zitten, deze hoofdtakken vormen het dak van de boom. De andere takken en alle zijscheuten van de hoofdtakken kunnen worden terug gesnoeid.

Dakbomen