Groenblijvende-Leibomen kopen

Groenblijvende-leibomen kopen.  Wilt u meer privacy in u tuin krijgen, ook in de winter. Deze leibomen groenblijvend en zijn wintergroen en winterhard. Dus dat betekend dat u het hele jaar het zicht van bijvoorbeeld de buuren verminderd, ze zijn en verschillende stamhoogte beschibaar, ook met 2 meter.

Om het makkelijk te maken hebben wij de top 4 naast elkaar gezet.

De groenblijvende leibomen zijn in verschillende stamdikte te krijgen, hoe dikker de stam hoe meer takken. De Leilaurier is ook nog snegroeiend. Online makkelijk u groenblijvende-leibomen kopen ook voor een kleine tuin, tegen scherpe prijs, dat kan bij onlinegroen, wij leveren alleen de beste kwaliteit. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

 1. Potgrond- Tuinaarde
  -25%
  Potgrond- Tuinaarde
  Van € 7,93 voor € 5,95
 2. Boompaal, boomband en spijker
  -25%
  Boompaal, boomband en spijker
  Van € 18,60 voor € 13,95
 3. Leilaurier
  -40%
  Leilaurier
  Van € 249,92 voor € 149,95
 4. Eik-leiboom
  -5%
  Eik-leiboom
  Van € 252,58 voor € 239,95
 5. Steeneik
  -10%
  Steeneik
  Van € 144,39 voor € 129,95

Welke groenblijvende leiboom past bij mij.

Er zitten geen hele grote verschillen in de groenblijvende leibomen. De leilaurier is de meest voorkomende en makkelijke leiboom, deze zal je dan ook het meeste tegen komen in nieuwbouw wijken in de tuin. Dit is omdat het een makkelijke boom is en in elke grondsoort wel groeit, dus zorg wel dat er voldoende grond aanwezig is rond de wortels van de boom, maar dat het goede aarde is die niet heel schraal is. Het beste is om geen onnodige risico te nemen, bestel eenvoudig een paar zakjes tuinaarde bij je bestelling en het is opgelost. Maar ook ook qua prijs betreft is de Leilaurier een goede keus. Door zijn mooie groene en grote bladderen geeft hij ook de hele winter prive in de tuin. 

Kom het niet op een prijs aan dan kun je ook voor de lei eikenboom kiezen. Deze is wat duurder in prijs maar heeft ook een wat minder voorkomde uitstraling. Hij heeft een soort van mooie gloed over zijn bladeren heen, en daarmee ook een wat mooiere uitstraling.

Groenblijvende leibomen planten wanneer?

Groenblijvende leibomen kunnen het hele jaar geplant worden. In de zomer worden ze in pot geleverd. In de winter meestal in met losse wortel, maar dit is niet bij alle soorten. Voor het aanslaan en garantie van de bomen maakt het niet uit, het is belangrijk wanneer het gebeurt.

Groenblijvende leibomen snoeien.

De groenblijvende leibomen heeft elk jaar snoei nodig. Het beste kan er gesnoeid worden in het vroege voorjaar de aangewezen tijd daarvoor. Hagen kunnen geknipt worden in de zomer. Door regelmatig te snoeien worden de leirekken mooi vol.

Groendblijvende leibomen bezorgen.

Met onze bezorgservice worden de groenblijvende leibomen makkelijk bij je thuis bezorgd,, tegen een vast laag tarief.

Wij snappen dat leibomen een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid.

Wij zijn lid van een keurmerk, dit heeft als voordeel voor de klant dat het altijd een passende oplossing gevonden wordt mocht er een meningsverschil ontstaan bij het leveren van groenblijvende leibomen.