Haagstruiken kopen

Haagstruiken kopen. Online makkelijk haagstruiken kopen voor een haag. Wij leveren alleen kwaliteit haagstruiken tegen scherpe prijs. Er zijn een aantal soorten die meestal worden gebruikt voor een haag. Deze soorten staan ook hieronder aangegeven.

Deze haagstruiken zal je dan ook meestal zien in de tuinen. Dit omdat meeste geschikt zijn voor een haag. Dit om ze groenblijvend en mooi dicht zijn en in alle hoogte maten beschibaar zijn.

Deze maand hebben wij ook mooie aanbiedingen met 25% korting. 

 1. Taxusboom baccata
  -25%
  Taxusboom baccata
  Van € 3,93 voor € 2,95
 2. Coniferen thuja Brabant
  -25%
  Coniferen thuja Brabant
  Van € 3,27 voor € 2,45
 3. Coniferen thuja smaragd
  -25%
  Coniferen thuja smaragd
  Van € 5,27 voor € 3,95
 4. Laurierhaag Rotundifolia
  -25%
  Laurierhaag Rotundifolia
  Van € 3,93 voor € 2,95
 5. Potgrond- Tuinaarde
  -25%
  Potgrond- Tuinaarde
  Van € 7,93 voor € 5,95
 6. Portugese Laurierhaag
  -25%
  Portugese Laurierhaag
  Van € 7,00 voor € 5,25

 

Meestal word er gekozen voor een wintergroene of blad houdende haag. Dit omdat ze het hele jaar groen zijn, dit is zeer prettig om zo privacy in je tuin te creëren. Ook is het een mooi gezicht om het hele jaar een groene struik of haag in de tuin te hebben. De bekendste haagstruiken zijn toch wel de taxus, conifeer en de laurier. Het zijn populaire haagplanten omdat ze snel groeien en makkelijk te onderhouden zijn. Ook is het makkelijk te snoeien. Zo kun je een lage haag creëren maar ook een hogere.

Haagstruiken laten bezorgen.

Wij bezorgen de haagstruiken door heel Nederland en België tegen vaste lage bezorgkosten. Lekker vanuit je stoel haagstruiken bestellen en laten bezorgen tegen vast laag tarief. Het bezorgen van haagstruiken is een vak apart. Om haagstruiken te vervoeren heb je ruimte nodig. Dus heeft u een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze eigen bezorgservice leveren wij vakkundig en snel bij u thuis en zetten ze ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd.

Gratis Ebook Erfafscheiding

Je wilt meer privacy in jouw tuin?

Laat je adviseren over de mogelijkheden en download nu GRATIS ons E-book over erfafscheiding.

Haagpstruiken bezorgen in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland Noord Holland Limburg Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Overijssel Groningen.

Snoeien van een haagstruik.

Het beste is om twee keer per jaar te snoeien de haagstruiken. Hierdoor zal hij mooier uitlopen en een stuk dichter groeien. Ook is het snoeien na gewenste hoogte zelf te bepalen. Een haagstruik verdraagt snoei zeer goed.