Hedera klimop planten kopen

Hedera soorten planten klimop kopen | deze wordt veel gebruikt als bodembedekker, maar kunnen ook goed tegen hekken en muren groeien. Hedera klimop soorten kun je met of zonder stok kopen dus gestokt hedera. Wij leveren goedkoopste hedera haag, en komen van de beste kwekerij.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Hedera makkelijke groeien tegen schutting of betongaas.

Hedera klimop plant groeit zeer snel , weinig eisen stelt en makkelijk te onderhouden is. De Hedera is erg populair en wordt veel gebruikt als erfafscheiding en voor het verkrijgen van privacy in de tuin. Een mooie haag met Hedera maken kan op verschillende manieren. Tegen de betongaasmatten kan dan de Hedera klimop groeien. Ook kan de Hedera tegen een muur of schutting opgroeien. Door de kleine worteltjes aan de stengels groeit hij vast aan bijna alle ondergronden. Om het makkelijk te maken hebben wij een Top 4 hieronder gezet die zeer geschikt zijn voor betongaasmatten of als losse haag.

Lees ook onze review en beoordelingen van ons bedrijf.

 1. Hedera helix
  -20%
  Hedera helix
  Van € 4,94 voor € 3,95
 2. Hedera Hibernica
  -20%
  Hedera Hibernica
  Van € 3,06 voor € 2,45
 3. Potgrond- Tuinaarde
  -25%
  Potgrond- Tuinaarde
  Van € 7,93 voor € 5,95
 4. Kant en klaar haag hedera
  -10%
  Kant en klaar haag hedera
  Van € 122,17 voor € 109,95

Hoeveel Hedera per meter?

Hoeveel hedera planten per meter vanaf 80 cm is de klimop omhoog gebonden aan stok, de kleine maten klimop zonder stok hebben 2-4 ranken en de grotere maten klimop 4-6 ranken. Om een mooie haag met Hedera te maken zijn 5 stuks per strekkende meter nodig. Dit om snel een mooie dichte haag te krijgen. Het zou ook met minder per strekkende meter kunnen maar gaat het een aantal jaren duren voordat er een mooiere haag onstaat. Hedera is wel een snelgroeiende plant. Maar in het begin kan het lang duren voordat je meer prive in je tuin krijgt. 

Klimop planten wanneer?

Hedera kunnen het hele jaar door geplant worden, omdat ze in pot geleverd worden. In de zomer hebben ze wel meer nazorg nodig. Als je ze in het najaar plant dat is het vaak regenachtig weer, dus dan is het bijna niet nodig om water te geven, in het eerste jaar is het nodig dat ze voldoende water krijgen, om het aanslaan van de Hedera plant te versnellen. Als er in de voorjaar geplant worden is het heel belangrijk dat ze de aanstaande zomer dus elk dag van water te worden voorzien.

Bezorgen van de planten.

Het bezorgen van Hedera Klimop planten is een vak apart.  Ze passen vaak niet in de auto, zonder de knikken of de auto vies te maken.
Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. 
Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en 
zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Wij snappen dat hedera haag een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid.

Prijzen van de hedera-planten.

De prijzen zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de Hedera klimop geplant worden. De Hedera klimop is in elke gewenste hoogte te koop. De Hedera klimop is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.

Hedera klimop kopen provincie Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid Holland Limburg Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Overijssel Groningen.

Hedera klimop snoeien wanneer?

Bij het snoeien van de Hedera klimop kan elke gewenste lengte en vorm aangehouden worden. Snoei de Klimop in het najaar of vroege voorjaar. Hedera is een snelgroeiende plant dus alle nieuwe scheuten mogen met gemak weg gehaald worden.