Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Helleborus kopen

Helleborus kopen. Een kerstroos, nieskruid en lenteroos zijn andere namen voor de Helleborus. Het zijn de Nederlandse namen. Ze zijn wintergroen met prachtige bloemen in vele kleuren.

Bij ons koopt u Helleborus struiken tegen een scherpe prijs! Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit, met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Over de Helleborus.

De helleborus kent verschillende soorten. Bijvoorbeeld de kerstroos, lenteroos, nieskruid. De helleborus is een wintergroene plant , dit houdt in dat het ook in de winter de bladeren behoudt. De helleborus bloeit in veel verschillende kleuren. Krijgen de bladeren zwarte vlekken, knip dit meteen weg. Dit kun je ook elk winter doen, dit komt ten goede van de bloemen. In lente zullen er weer nieuwe bladeren uitlopen. Een heel bekend soort van de helleborus is de kerstroos. Een prachtige struik met witte bloemen. Ook is het nieskruid een prachtige struik met veel verschillende kleuren bloemen. Een helleborus bloeit van januari tot mei. Een helleborus is een vaste plant, die het volgende jaar weer opnieuw zal gaan bloeien. Erg hoog zullen ze niet worden, ongeveer 80 cm.

Het planten van een helleborus.

Het planten van een helleberus groeit het beste in vruchtbare grond. Daarnaast staat een helleborus niet graag in de zon maar het liefst in half schaduw en staat het graag in de luwte van de bomen. Dit omdat het van nature een bosplant is. Je kunt een helleborus het hele jaar planten omdat het altijd in pot geleverd wordt. Wel is van oktober tot juni de beste tijd. In de zomer moet u de struiken voorzien van genoeg water. Vooral in periode dat het droog en warm is. Een helleborus houdt er niet van om verplaatst te worden. Het kan wel, maar het kost tijd om te herstellen en dit beïnvloedt de bloei van de struiken. De beste tijd om dit te doen is in september. Een helleborus is een vaste plant, die het volgende jaar weer opnieuw zal gaan bloeien. Erg hoog zullen ze niet worden, ongeveer 80 cm.

Het bezorgen van een helleborus.

Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast bezorg tarief. Het maakt niet uit of u in Groningen of Amsterdam woont. Het bezorgtarief is gelijk met uitzondering van de Waddeneilanden en België.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

Het snoeien van een Helleborus. Van echt snoeien kun je niet spreken bij een Helleborus. In de maand november als de struik in ruststand is kun je het oude blad wegknippen.