Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

kant en klaar haag

Kant en klaar haag kopen in bak. dus ook groene erfafscheiding kant en klare schutting met beplanting. Wilt je snel prive in u tuin krijgen. Dan is een kant en klaar haag  dus een schutting met beplanting de oplossing. Wij leveren alleen kwaliteit tegen scherpe prijs. U kunt makkelijk online bestellen.

Lees ook onze review en beoordelingenvan ons bedrijf. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze kant en klaar hagen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van kant en klaar haag, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren en door heel Nederland. Alle producten kunnen tegen een vaste prijs worden bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen.

Kant en klaar haag bestellen bij onlingroen.nl.

Heb je graag groen in je tuin? Dan is kun je kiezen voor de kant en klaar hagen. Een kant en klare schutting met beplanting. Een ideale oplossing om snel een mooie groen tuinafscheiding te creëren. Die weinig doorkijk geeft en dus veel privacy in je tuin geeft. De kant en klare gazen schuttingen zijn al bijna helemaal begroeid met klimplanten. Dit zal nog wel verder uitgroeien en zal dan groeien tot een volle dichte haag. Die je veel privacy zal geven in je eigen tuin. De meeste kant en klaar hagen zijn winterhard. Dit betekend dat ook in de winter je tuin een mooie groene kant en klaar haag heeft. En zal de kant en klaar haag ook in de winter privacy geven in je tuin. 

Het is makkelijk om een kant en klaar haag online uit te zoeken en te bestellen. Het maakt geen verschil of u in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont. Wij, onlinegroen.nl leveren door heel Nederland. Alle producten leveren wij tegen vaste lage bezorgingskosten. Er is ook mogelijkheid om het zelf op te halen. Dit kan in onze vestiging in Voorthuizen. 

Wij begrijpen dat een haag een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid.

Het bezorgen van een kant en klaar haag.

Met onze bezorgservice leveren wij al onze kant en klaar haag vakkundig en snel bij u thuis en zetten het ook nog in de achtertuin indien dit nodig is. Dit scheelt u veel. U hoeft geen grote hanger of bus te huren om kant en klaar hagen op te moeten halen. Wij leveren door heel Nederland voor een vast laag bedrag. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Onlinegroen.nl heeft de goedkoopste bezorging van Nederland!

Planten van een kant en klaar haag.

Een kant en klaar haag kun je het hele jaar door planten. Dit kan omdat ze het hele jaar in pot /  bak geleverd worden. Het planten van een kant en klaar haag is heel eenvoudig. Ze worden namelijk kant en klaar. Dus helemaal compleet aangeleverd. Ze hoeven alleen nog in de grond worden geplant. En u heeft snel en eenvoudig een dichte haag.