Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Kant en klare bodembedekkers of plantenmatten

Kant en klare bodembedekkers of plantenmatten kopen l Er zijn meerder soorten kant en klare bodembedekker of plantenmatten. Je heb vinca minor matten, plantenmatten hedera, ooievaarsbek matten en de sedum bodembedekker. Zeer geschikt zijn de kant en klare bodembedekkers en plantenmatten voor in een onderhoudsvrije tuin. Het houd het onkruid tegen.

Kant en klare bodembedekker of planten matten kunt u kopen tegen een scherpe prijs. Bij onlinegroen.nl koop u kwaliteit kant en klare bodembedekkers en plantenmatten. 

Op al onze bodembedekkers en plantenmatten krijgt u 2 jaar lang 100 % aankoop garantie.

Een kant en klare bodembedekker of plantenmatten kopen.

De vinca minor matten zijn een prachtige bodembedekkers. De matten van een kant en klare bodembekker zijn ongever 38x57 cm. De vinca minor word ongeveer 20 cm hoog. De vinca minor is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De vinca minor is verkrijgbaar in wit, rood, paars en blauw te koop. De vinca minor bloeit in maart tot juni. De vinca minor is een kruipende plant. De kant en klare plantenmatten van de hedera zijn 57x35. De hedera kant en klare plantenmatten bloeien van september tot november. De planten matten van de hedera is een klimmende plant. De hedera is ook zeer geschikt voor schuine taluds, hellingen of slootkanten.

Het planten van een kant en klare bodembedekker of plantenmatten.

Een vinca minor kun je zowel in de zon als in halfschaduw of schaduw planten. Een bodembedekker als vinca minor is geschikt om in een border of kleine tuinen te planten of onder de bomen. Het grondsoort is voor een bodembedekker niet heel belangrijk het groeit nagenoeg overal. De kant en klare bodembedekker is een gemakkelijke bodembedekker omdat je in keer een stuk beplant. Een bodembedekker is zeer geschikt tegen onkruid en een onderhoudsvrije tuin. De kant en klare hedera is geschikt voor zowel in de zon als half schaduw of schaduw. Het liefst groeit de kant en klare hedera op vochtige grond.

Het bezorgen van een kant en klare bodembedekkers of plantenmatten.

Voor het ophalen van een kant en klare bodembedekker of plantenmatten heeft u een grote aanhanger of folie in de auto voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw kant en klare bodembedekkers of plantenmatten vakkundig en snel bij u thuis en zetten het ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Kant en klare bodembedekkers of plantenmatten bezorgen in elke Provincie.

Wij leveren alle producten gewoon door heel het land.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland,

provincie Zeeland, provincie Brabant,provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen.