Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Kleine bomen

Kleine bomen voor in de voortuin of achtertuin makkelijk online te bestellen. 

Om het makkelijk te maken hebben wij een top 5 gemaakt van kleine bomen, maar ook leuke boompjes op stam. Bijna elke boom past wel in een kleine tuin, als je het snoeien op de juiste tijd gebeurt. Wij hebben ook groenblijvende boompjes. U kunt bij ons makkelijk online kopen tegen een scherpe prijs.

Welke kleine boom past in mijn tuin.

Elke boom is geschikt in elke tuin. Dit is een beetje wat je eigen voorkeur is. Er zijn kleine boompjes op stam. Maar ook in welke behoefte ze moeten voorzien. Bijvoorbeeld een leiboom voor meer privacy en tegen de felle zon in de zomer. Een kleine boom is uiterst geschikt voor de kleinere tuinen. Een kleine boom past eigenlijk overal. Een kleine boom heeft een onderstam van een maximale hoogte van 180 cm een kroon groeit nog. De kroon is namelijk makkelijk bij te snoeien. Dit zijn bijvoorbeeld de bomen op stam of dakbomen. Ook zijn er de fruitbomen. Een kleine boom kun je ook in een pot planten. Voor op het terras, balkon of dakterras. Wel is het dan belangrijk om ze zelf van water en meststoffen te voorzien. Een boom is een onmisbaar iets in je tuin. Een boom geeft diepte in je tuin. Ook kun je door een boom privacy creëren.

Lees ook onze review en beoordelingen van ons bedrijf. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Een kleine boom planten.

Een kleine boom kun je het hele jaar door planten. De beste periode om ene kleine boom te planten is tussen 1 oktober en 1 juni, mits het niet vriest of sneeuwt. Plant je een boom tussen juni en oktober wees er dan van bewust dat vooral in periodes van droogte de kleine bomen dagelijks genoeg water krijgen. Anders zullen ze verdrogen.

Bezorgen van kleine bomen.

Het bezorgen van kleine bomen is een vak apart. Een boom heeft al snel een lengte van 3 meter. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger of grote bestelbus nodig. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en Belgie. De prijzen zijn veel lager dan in een tuincentrum, dit komt doordat wij rechtstreeks aan de klant leveren. 

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België. Kleine bomen bezorgen in elke Provincies.