Klimplanten kopen

Klimplanten kopen en laten bezorgen tegen scherpste prijs  Wij leveren kwaliteit planten door heel Nederland. Wij hebben verschillende soorten. Kleine klimplanten worden zonder stok geleverd. Maar ook voor in de schaduw.

Voor klimplanten vanaf 1 meter worden met stok geleverd. Deze zijn geschikt voor tegen aan gaas of schutting hekwerk of gevel. Maar voor ook pergola. Dit zijn groenblijvende klimplanten. Ook tegen de zon zijn deze geschikt.

Lees ook onze review en beoordelingen van ons bedrijf. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Hoeveel klimplanten per meter ?

Voor een mooi haag te maken met de planten is het beste om 5 klimplanten per meter aan te houden. Als je sneller een dichte haag wilt, dan mogen er ongeveer 7 a 8 klimplanten aangehouden worden.

Klimplanten bezorgen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en Belgie. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de waddeneilanden. De bestelling wordt binnen maximaal 5 dagen bij u afgeleverd.

Planten van de klimplanten wanneer?

Klimplanten kunnen het hele jaar door geplant worden, want ze worden namelijk in pot geleverd.