Laurier kopen

Laurier rotundifolia kopen | deze zijn zeer geschikt om meer privacy in je tuin te krijgen en is winterhard. Je kunt ze in alle maten en hoogte en soorten bestellen. Omdat de laurieren groenblijvend in de winter zijn, en veel takken hebben en ook nog grotere bladeren, zijn ze zeer geschikt voor een haag, dit is ook nog eens snelgroeiende struik, en dus zeer geschikt tegen inkijk van de buren of de straat.

Maar wat is nou de beste tijd om ze te planten ? Dit is een goede vraag, want dit is belangrijk om een mooi resultaat te krijgen. Verder op de pagina gaan wij hier verder op in, omdat elke maand anders is, en hier niet een enkel antwoord op is.

Wij leveren kwaliteit tegen de scherpe prijs. Om het makkelijk te maken hebben wij de Top 4 meest verkochte op laurierkers een rij gezet. Dit is de beste en goedkoopste haag oplossing voor snel resultaat. Wij zijn hierin gespecialiseerd, en daarom hebben wij de beste  aanbieding van kwaliteit en volle laurier struik. Met deze maand een mooie korting van 25%. Deze haag is de beste keus voor een haagplant en ook goedkope snelle oplossing voor meer prive in de tuin per strekkende meter.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit laurieren met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Welke laurier is geschikt voor jou ?

Er zijn een aantal keuzes als het om een laurier gaat. Een donkere en een licht groene. De rotundifolia is licht groen van kleur. Deze is deze maand ook in de aanbieding. De donkere Caucasica is meestal ook wat duurder per stuk. De licht groene zal je dan ook het meest in de tuinen tegenkomen. Dit is een makkelijke struik en groeit bijna ook in elke tuin. Laurier is ook lekker dicht het hele jaar rond, en dus groenblijvend. Daarom is deze de beste erfafscheiding voor de prijs per strekende meter.

Het is ook een praktische plant waar je alle kanten mee op kan, je kun hem lang kort breed en smal laten worden. Hij kan ook tegen een stootje van veel regen of droge periode. Deze maand hebben wij ook een aanbieding van de laurier van 25%. Waarom wij zoveel korting kunnen geven is omdat wij deze in grote aantallen inkopen en samenwerking hebben met de beste en grootste kwekers. De Caucasica is wat donker van kleur en zul ook wat minder tegenkomen in de tuinen. Deze heeft witte bloemen. Voor dichtheid van de struiken zit geen verschil in.

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is daarom geven wij graag zekerheid.

Wij zijn lid van een keurmerk. Dit betekend dat de laurier altijd aan een bepaald kwaliteit moet voldoen. Als dat niet zo is kun je altijd een beroep doen op het keurmerk, mocht je niet voldoende tevreden zijn over een aangeboden oplossing. Het keurmerk gaat dan een beroep op onlinegroen.nl doen op het op te lossen, anders raken wij het keurmerk kwijt.

Wanneer is de beste tijd om de laurierhaag planten te plaatsen?

De laurier struik kan het hele jaar door geplant worden, dit is alleen voor de kleine maten, de grote maten vanaf 1 meter zijn in de zomer niet leverbaar. Dit komt opdat ze dan in pot geleverd worden en dan zijn de maten beperkt, omdat ook de grote maten niet lang in leven blijft in een pot, of te veel zorg vraagt zoals water, en te snel te groot wordt. Maar in het voorjaar en najaar worden ze met kluit  geleverd, en dat is dan ook voor grote maten de beste tijd om geplant te worden. Dit is om te voorkomen dat de laurier van te voren al is uitgedroogd voordat die geplant wordt. Maat er zitten wel nadelen aan om ze in de zomer te planten. Ook is het heel belangrijk dat ze in goede tuinaarde geplant worden. In zand grond kunnen de struiken niet aanslaan omdat er geen voeding in zand zit. Dus zorg dat er rond de kluit minimaal 50cm voldoende goede aarde 

Het nadeel in de zomer.

Het nadeel in de zomer dus de maanden juni juli augustus september is dat je ze elke dag soms bij hele hete dagen wel 2x per dag van water moeten worden voorzien, vooral de eerste maanden net na het planten. Soms kan dit een probleem worden, als je een paar weken op vakantie wil gaan.En nog een nadeel is als ze in de zomer geplant worden, dat ze dan duurder zijn als in de andere maanden. Dit is omdat ze dan in pot worden geleverd. En bij uitdroging van de planten kunnen wij dan ook geen garantie op geven. Wij zijn zelf meer voorstander om ze in de maanden oktober november december januari februari maart april mei te planten. Als ze in het najaar geplant wordt zit er een kleiner nadeel aan, en dat is dat je daarna een veel vorst kan krijgen, maar de laurier kan daar prima tegen, en de laatste jaren hebben ook geen hele strenge winter meer gehad. 

Hoeveel laurieren op een meter ?

Hoeveel laurier op een meter, dat is een beetje afhankelijk van je budget en wensen. Voor de grote maten vanaf 1 meter 50 kunnen er 2.5 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 1 meter 50. hoog kunnen er 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Dit is puur een indicatie voor gelijk een mooie dichte haag. Maar je zou er ook voor kunnen kiezen om wat langer te wachten voor een mooie dichte haag dus 2 per strekkende meter, dat scheelt wel in kosten maar heb je niet gelijk een dichte haag.

Hoe breed en diep moet de sleuf zijn voor het planten ? 

Hoogte             Per meter                          Afmeting geul

30-40                5                                          15x15

40-60                4                                          -

60-80                4                                          -

80-100              3                                          20x20

100-120            3                                          -

120-140            3                                           -            

140-160            2.5                                       25x25

160-180            2.5                                       -

180-200            2.5                                       30x30

200-250            2.5                                       -

250-300            2.5                                       -

300-350            2                                          40x40

350-400            2                                          -

De afstand.

Dus de laurier afstand kan net als hierboven om de 50 cm geplant worden, dus dan komen er 2 per strekkende meter. Je zou ze ook om de 30 cm kunnen planten dat betekend 2.5 per meter voor een mooi snelle dichte haag. Voor meer vragen kijk eens bij veel gestelde vragen pagina.

Bezorgen van de Laurierkers.

Het bezorgen van laurier Rotundifolia struik heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin of oprit. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren ook door heel Nederland Duitsland en Belgie. De Laurier worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen of Balkbrug, dus in provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. 

Het snoeien van de haag.

Laurier is makkelijk te snoeien dus onderhouden maar dient goed gesnoeid te worden, zodat de haag mooi en strak in vorm blijft. Als dit niet gebeurd zal de haag al gauw breed uitgroeien. Het fel groene blad geef veel kleur aan de tuin. Hij heeft geen speciale ondergrond nodig in de tuin, dus hij bijna in elke tuin geplant worden. Het klimaat in ons land is goed geschikt voor de laurier.

Prijzen van de laurier

De prijzen van laurier Rotundifolia struik zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren en geen dure tuincentrum hebben met veel personeel en op dure A locatie. Onze kwaliteit zijn het zelfde als in een tuincentrum, ze komen namelijk van dezelfde kwekers vandaan. Bij ons zijn de planten zelfs verser, als er bij ons een bestelling binnen komt worden ze pas uit de grond gehaald, om de levertijd dat ze uit de grond zijn zo kort mogelijk te houden.Zolang je met de schep in de grond kan, kan deze geplant worden. Deze kan ik elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. Hij is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden. Dit is mooi als laurier als erfafscheiding.

Populiere soorten hagen.

Laurierkers

Taxus

Portugese laurier

Coniferen.