Laurier kopen

Laurier kopen | zijn zeer geschikt om meer privacy in je tuin te krijgen!  Je kunt ze in alle maten hoogte soorten bestellen de laurieren.

Doordat laurier groenblijvende en veel takken hebben en ook nog grotere bladeren zijn ze zeer geschikt voor een haag dit zijn ook nog eens snelgroeiende struiken.

Wij leveren kwaliteit tegen de scherpste prijs. Om het makkelijk te maken hebben wij de Top 4 meest verkochte op laurierkers een rij gezet. Dit is de beste en goedkoopste haag oplossing voor snel resultaat.

Wij zijn hierin gespecialiseerd, en daarom hebben wij de beste laurier  aanbieding van Nederland, je vind deze kwaliteit en volle laurier nergens goedkoper. Met deze maand een mooie korting van 25%.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit laurieren met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.


Welke laurier is geschikt voor jou ?

Er zijn een aantal keuzes als het om een laurier gaat. Deze zal je dan ook het meest in de tuinen tegenkomen. Dit is een makkelijk struik en groeit bijna ook in elke tuin.

Deze maand hebben wij ook een aanbieding van de laurier van 25%. Waarom wij zoveel korting kunnen geven is omdat wij deze in grote aantallen inkopen en samenwerking hebben met de beste en grooste kwekers.

De Caucasica is wat donker van kleur en zul ook wat minder tegenkomen in de tuinen. Deze heeft witte bloemen. Voor dichtheid van de struiken zit geen verschil in.

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is daarom geven wij graag zekerheid.

Wij zijn lid van een keurmerk.

                                                                           

Hoeveel laurier op een meter ?

Hoeveel laurier op een meter. Voor de grote maten vanaf 1 meter 50 kunnen er 2 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 1 meter 50. hoog kunnen er 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden.

Laurier planten afstand ?

Dus de laurier afstand kan net als hierboven om de 50 cm geplant worden.

Laurier bestellen bij Onlinegroen.nl

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren ook door heel Nederland Duitsland en Belgie. De Laurier worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen.

Bezorgen van de Laurier.

Het bezorgen van laurier heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.Wij leveren door heel Nederland en Belgie.

Laurier leveren en bezorgen in elke Provincie.

Laurier kopen provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid Holland 

Provincie Noord Holland provincie Limburg provincie Flevoland 

provincie Zeeland provincie Brabant 

provincie Drenthe provincie Friesland 

provincie Overijssel provincie Groningen 

Laurier planten wanneer?

Laurier kunnen het hele jaar door geplant worden.In de zomer daarna worden ze in pot geleverd.
In andere periode wordt de laurier met kluit geleverd.
 
De kluit is een net met grond om de wortels heen. Dit net moet er ook omheen blijven bij het planten van de laurier. Dit houdt namelijk het vocht bij de wortel.
Dit net is biologisch afbreekbaar en zal door de jaren heen ook verrotten, en is niet schade voor de grond of de natuur.
 

Laurier snoeien.

Laurier is makkelijk te snoeien dus onderhouden maar dient goed gesnoeid te worden, zodat de haag mooi en strak in vorm blijft. Als dit niet gebeurd zal de Laurier haag al gauw breed uitgroeien.

Het fel groene blad geef veel kleur aan de tuin. De laurier heeft geen speciale ondergrond nodig in de tuin, dus hij bijna in elke tuin geplant worden. Het klimaat in ons land is goed geschikt voor de laurier

Prijzen

De prijzen van laurier zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan deze geplant worden. Deze kan ik elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. Hij is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden. Dit is mooi als laurier als erfafscheiding.