Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Laurierhaag kopen

Laurierhaag kopen | zijn zeer geschikt om meer privacy in je tuin te geven! Je kunt ze in alle maten hoogte en soorten maar ook hoge laurierboom bestellen.

Doordat ze groenblijvend zijn, en veel takken hebben en ook nog grotere bladeren zijn ze zeer geschikt voor een laurierhaag. Wij leveren kwaliteit tegen de scherpste prijs. Om het makkelijk te maken hebben wij de Top 4 meest verkochte laurieren op een rij gezet.

De Laurierhaag is de beste en goedkoopste haag oplossing voor snel resultaat. Wij zijn hierin gespecialiseerd, daarom hebben wij de beste laurierhaag  aanbieding van Nederland, je vindt deze kwaliteit en volle laurierhaag nergens goedkoper. 

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Laurierhaag planten per meter ?

Laurierhaag planten per meter, voor de grote maten vanaf 1 meter 50 hoog kunnen er 2 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 1 meter 50. hoog kunnen er 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden.

Laurier planten afstand ?

Dus de laurierstruiken afstand kan net als hierboven om de 50 cm geplant worden.

Laurierhaag bestellen bij Onlinegroen.nl

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van laurierhaag, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren en planten ook door heel Nederland. Alle Laurierhagen kunnen tegen een vaste prijs worden bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Balkbrug.

Bezorgen van de Laurierhaag.

Voor het bezorgen van de laurierhaag heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw laurierhaag vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Laurierhaag planten wanneer?

Laurierhaag kan het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer daarna worden ze in pot geleverd.
 

Laurierhaag snoeien.

Laurierhaag is makkelijk te snoeien en te onderhouden, maar dient goed gesnoeid te worden, zodat de laurierhaag mooi en strak in vorm blijft. Als dit niet gebeurt zal de Laurierhaag al gauw breed uitgroeien.

Het felgroene blad geef veel kleur aan de tuin. De laurier heeft geen speciale ondergrond nodig in de tuin, dus kan hij bijna in elke tuin geplant worden. Het klimaat in ons land is goed geschikt voor de laurierhaag. Hieronder staan een tweetal laurier genoemd, de ene is wat kleiner dus meer geschikt voor in een kleine tuin of een stadstuin. 

Prijs van Laurierhaag

De prijzen van laurierhaag zijn veel lager dan in een tuincentrum, dit komt doordat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kunnen de Laurier struiken geplant worden. De Laurier struiken kunnen in elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. De Laurierhaag is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.