Gratis bezorgen boven € 200,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Leibomen kopen

Leibomen kopen alle soorten hoogte | Op zoek naar kwaliteit leibomen voor een scherpe prijs voor meer pive in de tuin.. Ook zijn er groenblijvende Leibomen.

Welke Leiboom kiezen, hieronder zie je een aantal soorten het grooste verschil is of deze groenblijvend is of niet, dit zie je ook in de prijs terug. Met leischermen zijn de stamhoogte in een aantal maten beschikbaar zoals 160 cm 180 cm 2 meter en 220 cm.

Bekijk hieronder de Top 6 meest verkochte leibomen. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

 1. Groene Leibeuk
  -5%
  Groene Leibeuk
  Van € 157,84 voor € 149,95
 2. Leiplataan
  -5%
  Leiplataan
  Van € 168,37 voor € 159,95
 3. Leilinde
  -10%
  Leilinde
  Van € 111,06 voor € 99,95
 4. Boompaal, boomband en spijker
  -25%
  Boompaal, boomband en spijker
  Van € 19,93 voor € 14,95
 5. Leilaurier
  -40%
  Leilaurier
  Van € 299,92 voor € 179,95

Welke leibomen past bij mij tuin?

Er zijn een aantal verschillende soorten leibomen, het grootste verschil is dat deze bladhoudend of groenblijvend is in de winter. 

Leibomen planten wanneer.

Leibomen kunnen het hele jaar geplant worden. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. in de zomer wordt hij in pot geleverd.

Leibomen bezorgen.

Voor het bezorgen van leibomen heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.Wij leveren door heel Nederland en Belgie.

Leibomen kopen bij onlinegroen.

De prijzen van leibomen zijn veel lager dan in een tuincentrum, dit komt doordat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de Leibomen geplant worden. De kan ik elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. De leibomen is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.