Leibomen kopen

Leibomen kopen alle soorten hoogte | Op zoek naar kwaliteit leibomen voor een scherp prijs voor meer pive in de tuin.. Ook groenblijvende Leibomen.

Welke Leiboom kiezen, hieronder zie een aantal soorten die er zijn. het grooste verschi is of deze groenblijvend is of niet, dit zie je ook in de prijs terug. Met leischermen kunnen op gewenste stamhoogte gemaakt worden. Dit kan u makkelijk aangeven in de winkelmand

Bekijk hieronder de Top 6 meest verkochte leibomen. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

 1. Groene Leibeuk
  -5%
  Groene Leibeuk
  Van € 136,79 voor € 129,95
 2. Leiplataan
  -5%
  Leiplataan
  Van € 115,74 voor € 109,95
 3. Leilinde
  -40%
  Leilinde
  Van € 166,58 voor € 99,95
 4. Boompaal, boomband en spijker
  -25%
  Boompaal, boomband en spijker
  Van € 19,93 voor € 14,95
 5. Leilaurier
  -40%
  Leilaurier
  Van € 249,92 voor € 149,95

Welke leibomen past bij mij tuin?

Er zijn een aantal verschillende soorten leibomen, het grooste verschil is dat deze bladhoudend groenblijvend is in de winter. 

Leibomen planten wanneer.

Leibomen kunnen het hele jaar geplant worden. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. in de zomer wordt hij in pot geleverd.

Leibomen bezorgen.

Het bezorgen van leibomen heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.Wij leveren door heel Nederland en Belgie.

Leibomen kopen bij onlinegroen.

De prijzen van leibomen zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de Leibomen geplant worden. De kan ik elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. De leibomen is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.