Gratis bezorgen boven € 250,-
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Leilinde planten

Leilinde boom planten en kopen dit is een van de bekenste Leibomen zeer geschikt als natuurlijk haag boven een schutting of langs de waterkant.

De leilinde is zeer geschikt voor elke tuin. Hij is ook geschikt voor in kleine tuinen en in stads tuinen. Om het makkelijk te maken, hebben wij een Top 4 hieronder gezet. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Vroeger werden de Leilinde bomen vooral bij boerderijen gebruikt als natuurlijke zonnewering. Tegenwoordig staan ze in bijna elke tuin. Dit komt doordat ze veel en snel privacy geven. In nieuwbouw maar ook bij bestaande bouw zijn deze bomen zeer geschikt.

 1. Leiplataan
  -5%
  Leiplataan
  Van € 115,74 voor € 109,95
 2. Leilinde
  -40%
  Leilinde
  Van € 166,58 voor € 99,95
 3. Potgrond- Tuinaarde
  -25%
  Potgrond- Tuinaarde
  Van € 7,93 voor € 5,95
 4. Boompaal, boomband en spijker
  -25%
  Boompaal, boomband en spijker
  Van € 19,93 voor € 14,95
 5. Leilaurier
  -40%
  Leilaurier
  Van € 249,92 voor € 149,95

Leilinde planten wannneer ?

Leilinde plantten dit kan het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd.

Bezorgen van Leilinde.

Het bezorgen van Leilindes is een vak apart. Een boom heeft al snel een lengte van 3 meter. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. 

provincie Antwerpen provincie Limburg provincie west Vlaanderen Provincie Vlaams Brabant Provincie Oost Vlaanderen

Leilindes prijs.

De prijzen van Leilindes zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kunnen de leibomen geplant worden. De leilinde kan ik elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. De leilinde is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan wordt.

Leilindes snoeien.

leilinde planten snoeien worden tussen september en maart gesnoeid. Indien nodig kan dit op niet warme zomer dag nog een keer herhaald worden.

Snoei de scheuten weg zover het gewenst is, met een knipschaar.