Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Leilindebomen planten

Leilindeboom planten en kopen dit is een van de bekenste leibomen, deze zijn zeer geschikt als natuurlijk haag boven een schutting of langs de waterkant.

De leilinde is zeer geschikt voor elke tuin. Hij is ook geschikt voor in, kleine tuinen en in stadstuinen. Om het makkelijk te maken, hebben wij hieronder een Top 4 gezet. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Vroeger werden de Leilindebomen vooral bij boerderijen gebruikt als natuurlijke zonnewering. Tegenwoordig staan ze in bijna elke tuin. Dit komt doordat ze veel en snel privacy geven. In nieuwbouw, maar ook bij bestaande bouw zijn deze bomen zeer geschikt.

Leilindebomen planten wannneer ?

Leilindebomen planten, deze kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd.

Bezorgen van Leilinde.

Het bezorgen van Leilindes is een vak apart. Een boom heeft u al snel een lengte van 3 meter. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger of grote bestelbus nodig. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is. 

Leilindes prijs.

De prijzen van Leilindes zijn veel lager dan in een tuincentrum Dit komt doordat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kunnen de leibomen geplant worden. De leilinde kan in elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. De leilinde is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant moet worden.

Leilindes snoeien.

Leilinde planten snoeien. Deze kunnen worden gesnoeid tussen september en maart gesnoeid. Indien nodig kan dit op niet warme zomer dag nog een keer herhaald worden.

Snoei de scheuten weg zover het gewenst is met een knipschaar.