Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

liquidambar bomen

Liquidambar bomen kopen. Online bestellen van de Liquidambar styraciflua leiboom tegen een scherpe prijs. Een grote boom tot wel 15 meter hoog. Een brede boom is het meest geschikt voor grote tuinen of parken. Een liquidambar online bestellen kan gemakkelijk bij onlinegroen.nl. 

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit laurieren met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Een liquidambar boom zie het meest in parken of grote tuinen. De boom kan een enorme hoogte bereiken, namelijk wel 15 meter. Hierdoor is het geen boom die je in een voortuin of kleinere tuinen kunt plaatsen. De liquidambar is een populaire boom, dit om zijn schitterende bladeren in de herfst. In de herfst heeft het namelijk bladeren in de kleuren van felrood tot geel – oranje. De bladeren hebben dezelfde vorm als de bladeren van een esdoorn. Alleen zijn de bladeren van een esdoorn veel minder diep ingesneden. Wrijf je over de bladeren dan komt er een bijzondere geur vrij. De boom groeit in een kegelvorm. In de herfst vallen de bladeren van de boom, in de winter is het een kale boom.

Het planten van een liquidambar boom.

De liquidambar kun je zowel in de zon als halfschaduw of geheel in de schaduw plaatsen. Het grondsoort maakt niet heel veel uit. Het is een boom die gemakkelijk op de meeste grondsoorten kan groeien. Wat als enige belangrijk is, is dat het een humusrijke en vochtige grond is.

Het snoeien van een liquidambar boom. Snoeien is geen noodzaak. Vind je het toch prettig om kleinere zijtakken te snoeien dan kun je dit het beste in de zomermaanden doen. Voor dikkere takken kun het beste tot het najaar wachten. Het mag niet vriezen tijdens het snoeien.

Een liquidambar bezorgen door heel Nederland.

Het bezorgen van bomen is een vak apart. Om een liquidambar bomen te vervoeren heb je ruimte nodig. Dus heeft u een grote aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw liquidambar vakkundig en snel bij u thuis en zetten ze ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van een boom, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen.

Een liquidambar bezorgen in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland noord holland Limburg Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Overijssel  Groningen.

Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling van de liquidambar bomen wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd.