Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Moerbeiboom kopen

Moerbeiboom kopen l Er zijn meerdere soorten moerbeibomen. De witte moerbeiboom, de zwarte moerbeiboom en de moerbei dakboom. Het is een prachtige boom. De meest bekende moerbeibomen zijn de zwarte en de rode.

Een moerbei boom kun je tegenkomen bij kloosters en kasteeltuinen. De moerbeibomen hebben donkergroene bladeren. Deze bladeren zijn hartvormig. Moerbeibomen kunt u kopen tegen een scherpe prijs. Bij onlinegroen.nl koop u kwaliteit bomen. Op al onze planten en struiken zit aankoopgarantie.

Een moerbeiboom kopen.

De moerbeiboom is een prachtige boom met mooie vruchten. Je heb de witte moerbeiboom en de zwarte moerbeiboom. Een verschil tussen de witte en zwarte moerbeiboom is dat de jonge takken bij de witte moerbeiboom grijsgroen van kleur zijn en bij de zwarte moerbeiboom zijn de jonge takken geelgroen van kleur. Beide soorten krijgen pas laat in het voorjaar de bladeren en pas daarna de bloemen. De bloei is pas in mei. Het voordeel van de late bloei is dat de bloemen niet kunnen bevriezen. Na het bloeien groeien er langwerpige vruchten. Deze vruchten lijken op bramen. De vruchten zijn van augustus tot oktober rijp en dan kun je ze ook plukken. De moerbeiboom is ook in dakvorm te verkrijgen.

Het planten van een moerbeiboom.

Een moerbeiboom moet genoeg zonlicht krijgen. Ook groeit een moerbeiboom het liefst in vruchtbare, lichte zandgrond die ook nog eens kalkhoudend is. Een moerbeiboom kun je het beste planten tussen oktober en november, mits het niet vriest of sneeuwt. De wortels van een moerbeiboom zijn namelijk kwetsbaar. Snoei hier dan ook niet aan. Een moerbeiboom wordt tussen de 6 en 8 meter hoog.

Het bezorgen van een moerbeiboom.

Voor het ophalen van een moerbei boom heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw moerbeiboom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Een moerbeiboom leveren en bezorgen wij in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Een moerbeiboom snoeien.

Het snoeien van een moerbeiboom is belangrijk. Zorg dat je de toppen van de takken wegsnoeit. Doordat er dan op die plekken weer nieuw hout ontstaat komen er weer nieuwe vruchten. Het snoeien doe je tussen het begin tot het midden van de winter. De moerbei boom is dan namelijk in ruststand.