Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Naaldboom kopen

Naaldboom kopen, alle soorten en maten. Groenblijvende boom. Sierwaarde voor de tuin als alles kaal is. Onlinegroen.nl levert kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij geven dan ook 2 jaar garantie op al onze kleine naaldbomen

Een naaldboom kopen. Een naaldboom is geschikt voor een middelgrote tuin of de grote tuinen. Het voordeel van deze boom is dat het een groenblijvende boom is. Dit betekend dat hij het hele jaar een groene kleur in je tuin geven. Het geeft extra beschutting in je tuin geeft. De bladeren van een naaldboom zijn gevormd als naalden of schubben. Ook hebben ze dennenappels. Een prachtige sierwaarde van de naaldboom. 

Naaldbomen soorten planten.

Een naaldboom kan bijna overal groeien. Zelfs tegen schrale grond kunnen ze heel goed. Door het vallen van naalden ontstaat er een naaldenpakket onder de boom. Hierdoor zal er nooit een humusrijke bodem ontstaan. 

Naaldboom bezorgen.

Een naaldboom leveren en bezorgen wij in elke Provincie.

Een naaldboom kan door heel Nederland bezorgd worden. Voor het ophalen van een naaldboom heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.