Gratis bezorgen boven € 300,-
Gratis bezorgen boven € 300,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 49,95.
Bezorging en Service in heel Nederland
Binnen 5 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Perenboom kopen

Perenboom leivorm en zonder rek dit zijn de soorten perenbomenNaast de Eetperen zijn er ook veel soorten zoals de Sierperen en Leisierpeer. Deze bomen hebben de mooie uitstraling zoals de Pyrus maar heeft veel minder aandacht en onderhoud nodig dan de eetpeer.

Heerlijk: peren uit eigen tuin. Of het nu peren zijn om gelijk vanaf te happen of om ouderwets stoofpeertjes mee te maken. Het is ook leuk om de ontwikkeling van de peer te volgen. Eerst de bloei in april, mei, dan de bestuiving en vervolgens bekijken hoe de kleine peertjes uitgroeien tot rijpe peren. In de herfst zijn de peren rijp. Wij verkopen perenboom tegen een scherpe prijs.

Veel perenrassen hebben een ander ras als bestuiver nodig. Dat betekent dat er een ander ras, dat gelijktijdig bloeit in de buurt moet staan. Perenbomen zijn er in verschillende vormen, hoogstam perenboom en halfstam perenboom of een laagstamperenboom. 

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Perenboom planten wanneer?

Perenbomen kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd. Het beste is om ze met boompalen te planten. Dit om de eerste jaren omwaaien te voorkomen.

Bomen bezorgen.

Het bezorgen van perenbomen is een vak apart. Een boom heeft al snel een lengte van 3 meter. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger of grote bestelbus nodig. 
Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. 

Perenboom snoeien wanneer ?

Perenbomen snoeien dit moet in de wintermaanden gesnoeid worden. Vruchten geeft hij op tweejarig hout. Snoei daarom de jonge schuiten terug tot op het oude hout. Het is makkelijk online bomen uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren door heel Nederland en Belgie.

Alle perenbomen worden tegen een vaste prijs bezorgd. U kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging. De prijzen zijn veel lager dan in een tuincentrum, dit komt doordat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de perenboom geplant worden. De perenbomen kan in elke gewenste hoogte geleverd worden. De perenbomen is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.