Photinia kopen

Photinia kopen op stam of als haag of leiboom. Deze wordt ook wel Glansmispel genoemd. Photinia red robin zijn er in een aantal vormen. boom op stam een leiboom en een struik vorm. Photinia kenmerkt zich door mooie rode bladeren, en is echt een meer waarde voor je tuin.

Photinia planten en kopen met garantie.

Photinia kan het hele jaar door geplant worden. Deze worden het hele jaar in pot geleverd. Bij onlinegroen koopt je kwaliteit Photinia tegen scherpe prijs met 100% aankoop garantie. Zorg dat de planten voldoende water krijgt in het begin, als het de hele dag regent is dit niet nodig, en in de winter is dit ook van minder belang.

Over de Photinia.

De Photinia is afkomstig uit Zuidoost Azië. Er zijn wel meer dan 60 soorten. De meeste bekende soorten zijn de Glansmispelhaag, Glansmispel leiboom en Glansmispel op stam. De Photinia ook wel Red Robin genoemd in het Latijns. De Glansmispel groeit het best op vochtige grond. Wel staan ze graag in de zon of in halfschaduw.

Als ze in volle wind staan kunnen struiken in de winter als het flink vriest bevriezen. Dit is slecht voor een Photinia. Zet hem daarom altijd beschut. De Photinia is zeer geschikt als haag. Het is een dichte bladeren haag die veel beschutting geeft. De Glansmispel haag kun je in veel gewenste hoogste laten groeien. De Glansmispel heeft weinig last van ziekten en plagen.

De Photinia laat zich kenmerken door zijn mooie rode bladeren. Hierdoor zeker een meerwaarde voor je tuin. De glansmispel of ook wel de Photinia genoemd kun je het hele jaar door planten. Wel is het belangrijk om vooral in het begin voldoende water te geven. Regent het de hele dag dan is het niet nodig. De glansmispel maakt deel uit van de rozenfamilie.

Photinia laten bezorgen.

Het bezorgen van de Photinia is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij Photinia boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is. Wij leveren in elke provincie of plaats in Nederland tegen vaste lage bezorgkosten van 29,95,-